Beautiful Boy trailer: Οι Steve Carell και Timothee Chalamet σε ρόλο πατέρα και γιου

Ο Felix Van Groeningen σκηνοθετεί ένα δράμα- κρας τεστ για τις οικογενειακές δυναμικές
20 Σεπτεμβρίου 2018 19:59
Beautiful Boy trailer: Οι Steve Carell και Timothee Chalamet σε ρόλο πατέρα και γιου

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το κοινωνικό δράμα Beautiful Boy του Felix Van Groeningen, μία παραγωγή του Amazon, η οποία στις 7 Σεπτεμβρίου έκανε ένα πέρασμα και από το φετινό Φεστιβάλ του Τορόντο.

Στο εν λόγω φιλμ το οποίο βασίζεται στην ομώνυμη ιστορία Beautiful Boy: A Father's Journey Through His Son's Addiction” του David Sheff, πρωταγωνιστούν ο Timothee Chalamet (Call me By Your Name, Lady Bird) και ο Steve Carell. Ο πρώτος μας συστήνεται ως ο ‘Nic Sheff’, ένας νεαρός που προσπαθεί να καταπολεμήσει τον εθισμό του στις ψυχοτρόπες ουσίες, και ο δεύτερος ως ο πατέρας του ο οποίος ανήσυχος για την όλη κατάσταση καλείται να βρει τρόπο να βοηθήσει το παιδί του να ξεπεράσουν μαζί την δοκιμασία αυτή. Η ταινία εξερευνά την αγάπη ανάμεσα σε πατέρα και γιο καθώς και τις δυσκολίες μέσα από τις οποίες περνούν αυτοί οι δεσμοί.

Το cast συμπληρώνουν οι Maura Tierney, Amy Ryan και ο Jack Dylan Grazer.

Το Beautiful Boy αναμένεται να διανεμηθεί στις αμερικανικές αίθουσες στις 12 Οκτωβρίου του 2018.Παρακάτω ακολουθεί και το σχετικό trailer: