Prospect teaser: Ένας πατέρας και η κόρη του θα παλέψουν με μία εξωγήινη απειλή

Ο Pedro Pascal πρωταγωνιστεί σε μία ιδιαίτερη περιπέτεια επιβίωσης πέρα από την Γη
19 Σεπτεμβρίου 2018 16:20
Prospect teaser: Ένας πατέρας και η κόρη του θα παλέψουν με μία εξωγήινη απειλή

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε νέο teaser για το sci-fi φιλμ Prospect, την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφουν οι Zeek Earl και Chris Caldwell, και εδώ σε κεντρικούς ρόλους βλέπουμε τον Pedro Pascal (Narcos,Game of Thrones) και την Sophie Thatcher (The Exorcist, Chicago Med).

Οι λόγω δημιουργοί μέσα από τον κινηματογραφικό φακό μας διηγούνται  μία ιστορία που συνδυάζει το western στοιχείο με αυτό της επιστημονικής φαντασίας. Συγκεκριμένα θα δούμε ένα πατέρα και την κόρη του, που ευελπιστούν να σταθούν τυχεροί ταξιδεύοντας σε έναν άλλον πλανήτη ώστε να απομυζήσουν ό,τι χρήσιμο είναι διαθέσιμο εκεί. Θα αναζητήσουν λοιπόν ένα δυσεύρετο ορυκτό κάνοντας εξόρυξη στο έδαφος ενός τοξικού δάσους. Ωστόσο, δεν είναι μόνοι τους εκεί όπως αρχικά νόμιζαν. Υπάρχουν και άλλοι διεκδικητές του σπάνιου αυτού θησαυρού που ψάχνουν, πολύ βίαιοι και αποφασισμένοι ώστε να φτάσει στα δικά τους χέρια. Η οικογένειας σύντομα διαπιστώνει ότι έχει εκτεθεί σε θανάσιμο κίνδυνο και ότι πλέον πρέπει να αγωνιστούν σκληρά για να επιζήσουν. Η νεαρή ηρωίδα καλείται να διαχειριστεί όχι μόνο με τους εχθρικούς κατοίκους του αφιλόξενου εκείνου τόπου αλλά και την απληστία του ίδιου της του γονέα, καθώς ο κλοιός στενεύει ασφυκτικά γύρω τους.

To όλο project είναι εμπνευσμένο από την ομώνυμη ταινία μικρού μήκους των Earl και Caldwell, που παρουσιάστηκε στο SXSW. Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Andre Royo, Sheila Vand, Jay Duplass (Transparent) και ο Anwan Glover.

Το Prospect έχει προγραμματιστεί να κάνει το ντεμπούτο του σε επιλεγμένες αίθουσες των Η.Π.Α μέσα στον Νοέμβριο του 2018. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό teaser: