Mary Poppins Returns: Στο νέο trailer τα αδύνατα γίνονται δυνατά

Με μικρές αλλά θαυματουργές δόσεις μαγείας από την καλύτερη νταντά του κόσμου!
18 Σεπτεμβρίου 2018 05:15
Mary Poppins Returns: Στο νέο trailer τα αδύνατα γίνονται δυνατά

Η Walt Disney Pictures έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer της κωμωδίας-μιούζικαλ  Mary Poppins Returns, το sequel που σκηνοθετικά επιμελήθηκε ο υποψήφιος από την Ακαδημία Rob Marshall (Into the Woods, Chicago) επαναφέροντας δυναμικά στο προσκήνιο το διάσημο franchise που ξεκίνησε από το 1964, όταν δηλαδή η Julie Andrews μας συστήθηκε ως η πιο ασυναγώνιστη νταντά του πλανήτη.

Πλέον ως ‘Mary Poppins’ αναλαμβάνει η εξίσου ταλαντούχα Emily Blunt (A Quiet Place,The Girl on the Train, Sicario), μέσα από την οποία θα φρεσκάρουμε στον νου μας μία από τις πιο αγαπημένες live-action φιγούρες της Disney.

Τα γεγονότα του έργου διαδραματίζονται την δεκαετία του 1930 στο Λονδίνο, με σημείο αναφοράς την οικογένεια των Banks που πρέπει να αποδεχτούν μία πολύ δυσάρεστη απώλεια. Ο Michael (Ben Whishaw) και η Jane (Emily Mortimer) έχουν ενηλικιωθεί πια, με τον πρώτο να είναι με την σειρά του πατέρας τριών παιδιών μένοντας μαζί με την οικονόμο τους, την Ellen (Walters) στην οδό Cherry Tree Lane. Μέσα στο σπίτι των Banks θα αναβιώσει και πάλι η χαρά με την διάσημη κουβερνάντα να κάνει ξανά τα μαγικά της. Στο πλευρό της θα έχει και τον συμπαθέστατο φανοκόρο φίλο της, τον ‘Jack’ (Lin-Manuel Miranda), για να θυμίσει στους παλιούς της γνώριμους  την αισιόδοξη μεριά των πραγμάτων όποιες αντιξοότητες κι αν συναντήσει κανείς.

Το cast συγκροτούν επίσης οι: Julie Walters (Harry Potter movies), Meryl Streep (The Post), Colin Firth (The King’s Speech), Angela Lansbury, David Warner, Angela Lansburry, Pixie Davies (Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children), Nathanael Saleh (Game of Thrones), Joel Dawson, και ο Dick Van Dyke.

Το Mary Poppins Returns έχει προγραμματιστεί να βγει στις Η.Π.Α. στις 19 Δεκεμβρίου του 2018. Παρακάτω ακολουθεί και το σχετικό trailer: