Η πρώτη φωτογραφία του Joaquin Phoenix πριν φορέσει το χαμόγελο του ‘Joker’

Ο Todd Phillips έκανε τα αποκαλυπτήρια!
18 Σεπτεμβρίου 2018 05:00
Η πρώτη φωτογραφία του Joaquin Phoenix πριν φορέσει το χαμόγελο του ‘Joker’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε το πρώτο στιγμιότυπο από την ταινία Joker του Todd Phillips όπου πρωταγωνιστεί ο Joaquin Phoenix ως ο «γελαστός πρίγκιπας του εγκλήματος».

Εν προκειμένω λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον διάσημο ηθοποιό πριν μπει στο πετσί του νέου του ρόλου ως ορκισμένος εχθρός του Batman. Ο σκηνοθέτης μάλιστα ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την σχετική λήψη προσθέτοντας σαν περιγραφή το “Arthur”, πιθανόν διότι είχε ακουστεί πως η αληθινή ταυτότητα της εν λόγω φιγούρας θα έφερε το όνομα ‘Arthur Fleck’.

 
 
 
View this post on Instagram

Arthur.

A post shared by Todd Phillips (@toddphillips1) on

Ο Phillips επεξεργάστηκε τα κείμενα του φιλμ  μαζί με τον σεναριογράφο του The Fighter και The Finest Hours, Scott Silver.

Δίπλα στον Phoenix, θα δούμε επίσης τους Robert De Niro, Frances Conroy, Marc Maron και την Zazie Beetz στο ανεξάρτητο αυτό κινηματογραφικό εγχείρημα, τα γυρίσματα του οποίου ξεκίνησαν αρχές αυτού του μήνα στην Νέα Υόρκη. Η πρεμιέρα του Joker αναμένεται να γίνει στις 4 Οκτωβρίου του 2019 στις αμερικανικές αίθουσες.