Ο Sylvester Stallone στην "πρέσα" για το Rambo 5 (βίντεο)

Ξεκίνησε το ζέσταμα για τα γυρίσματα 
16 Σεπτεμβρίου 2018 18:37
Ο Sylvester Stallone στην

Λίγες μέρες μετά αφότου ο Sylvester Stallone ξεκίνησε το teasing για το ξεκίνημα των γυρισμάτων του Rambo 5, ο ηθοποιός άρχισε να μπαίνει και στο πετσί του ρόλου. Ο θρυλικός ηθοποιός θα επιστρέψει μετά από 10 χρόνια στον ρόλο του Rambo και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να λιώσει στο γυμναστήριο. 

Όπως θα δείτε η φυσική του κατάσταση εντυπωσιάζει παρά το προχωρημένο της ηλικίας του, καθώς είναι 72 ετών είτε το πιστεύετε είτε όχι. 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Getting ready for Rambo Also just because you’ve REACHED a certain age doesn’t mean you have to FEEL that age! Keep pumping, keep punching! @bradsiskind @xdfitofficial

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sly Stallone (@officialslystallone) στις

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Getting ready for Rambo, Totally immersed in it! 100%. welcome to the jungle. @slystalloneshop #rambo @athleanx #healthylifestyle #mexico #heart @bradsiskind @gunnarfitness

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sly Stallone (@officialslystallone) στις

Ο Sly δηλώνει 100% μέσα για τον ρόλο του σκληροτράχηλου mercenary, όπως γράφει και στη λεζάντα του βίντεο, που τον δείχνει να γυμνάζεται εντατικά. Στη νέα ταινία ο Rambo θα αναμετρηθεί με ένα από τα μεγαλύτερα καρτέλ του Μεξικού, με σκοπό να σώσει τη κόρη ενός φίλου του.  

To Rambo V θα κάνει πρεμιέρα τον χειμώνα του 2019.