The Walking Dead: Το AMC σχεδιάζει να το κρατήσει ζωντανό για τουλάχιστον μια δεκαετία ακόμη

Η σειρά ζόμπι θα τιμήσει το είδος της και με το παραπάνω
14 Σεπτεμβρίου 2018 19:05
The Walking Dead: Το AMC σχεδιάζει να το κρατήσει ζωντανό για τουλάχιστον μια δεκαετία ακόμη

Φαίνεται πως το AMC έχει πολύ μεγάλα πλάνα για το μέλλον του σύμπαντος του The Walking Dead, που δημιούργησε ο Robert Kirkman και αν νομίζατε ότι η 9η σεζόν ίσως να αποτελεί την αρχή του τέλος για την τηλεοπτική σειρά, ξανασκεφτείτε το. Ο CEO του δικτύου, Josh Span, δήλωσε σε ένα πρόσφατο συνέδριο ότι στο μυαλό τους υπάρχουν τρανά σχέδια για να συνεχιστεί το σόου για τουλάχιστον μια δεκαετία ακόμη:

Το TWD είναι ένα σύμπαν...και έχουμε ένα σχέδιο να διαχειριστούμε για την επόμενη δεκαετία και παραπάνω. Αυτό το σχέδιο είναι ένα προσεκτικό όσον αφορά το να σεβαστούμε τον κόσμο του για τους fans του. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως η επερχόμενη σεζόν του αποτελεί ένα soft reboot για τη σειρά, καθώς θα μας πάει 5 χρόνια μετά την 8η σεζόν και θα δούμε την οριστική (;) αποχώρηση τόσο του Rick Grimes (Andrew Lincoln) όσο και της Maggie (Lauren Cohan). Και το spinoff σόου, FEAR The Walking Dead έκανε τη δική του δημιουργική επανεκκίνηση αυτή τη σεζόν, με την αποχώρηση αρκετών βασικών χαρακτήρων. 

Έτσι, όπως ακούγονται τα σχέδια του AMC, ίσως μια ακόμη spinoff σειρά του TWD να είναι στα σκαριά ή να ειπωθεί μια εντελώς καινούργια ιστορία, μέσω του βασικού σόου. Οι ανακατατάξεις στο σύμπαν δεν σταματούν εδώ αφού showrunner ανέλαβε η Angela Kang, με τον προκάτοχο της, Scott Gimple να αναλαμβάνει χρέη της επίβλεψης ολόκληρου του franchise. 

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι το The Walking Dead θα ζήσει σχεδόν για πάντα, τιμώντας και το genre του κατά μία έννοια, αφού δεν έχει σκοπό να μας αφήσει για τουλάχιστον μέχρι το 2028. 

Το The Walking Dead Season 9 θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Οκτωβρίου στο AMC.