O Jon Hamm επιθυμεί να γίνει ο επόμενος Batman υπό έναν συγκεκριμένο όρο

Ο πρώην πρωταγωνιστής του ‘Mad Man’ θέλει να χριστεί «Σκοτεινός Ιππότης» του Gotham
14 Σεπτεμβρίου 2018 14:25
O Jon Hamm επιθυμεί να γίνει ο επόμενος Batman υπό έναν συγκεκριμένο όρο

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο βραβευμένςο με Emmy ηθοποιός, Jon Hamm (Mad Man, Beirut) επιθυμεί να φορέσει την στολή του ‘Batman’ με την προϋπόθεση το σενάριο του φιλμ να έχει γραφτεί κατάλληλα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Graham Bensinger εν όψει της προώθησης της νέας σειράς όπου παίζει, ο διάσημος ηθοποιός εξέφρασε το ενδιαφέρον του να μεταμορφωθεί σε ‘Bruce Wayne’, θεωρώντας πως ο εν λόγω ήρωας της DC ήταν ανέκαθεν ο αγαπημένος του απ’ όταν ήταν ακόμη μικρός και διάβαζε κόμικ.

Ειδικότερα τοποθετήθηκε ως εξής: «Εξαρτάται από το σενάριο, το ποια θα είναι η ιστορία. Είμαι πολύ μεγάλος fan αυτών των κόμικ. Τα διάβαζα απ’ όταν ήμουν 9 ετών. Είμαι αρκετά εξοικειωμένος με πολλά από αυτά. Και μου αρέσει και αυτό το είδος ταινιών, πόσο μάλλον όταν τα πάνε καλά. Είχα ακούσει φήμες ότι θα ταίριαζα στον ρόλο του ‘Batman’ όταν ήμουν ακόμη στο ‘Mad Men’. Πιθανότατα και να μου πήγαινε! Θα χρειαζόταν να γυμναστώ πολύ, κάτι για το οποίο δεν τρελαίνομαι. Όμως είμαι σίγουρος ότι κάπου εκεί έξω υπάρχει μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδοχή του πράγματος . Και αν ήθελαν να με χτυπήσουν φιλικά στον ώμο και να μου ζητήσουν να το κάνω, γιατί όχι;!».

Τι λέτε θα έκανε για Bruce Wayne;