Το νέο trailer του Mandy είναι πιο hardcore από ποτέ

O Nicolas Cage παίζει στο νέο τρομακτικό θρίλερ του Panos Cosmatos
11 Σεπτεμβρίου 2018 13:15
Το νέο trailer του Mandy είναι πιο hardcore από ποτέ

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η RLJE Films έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer στα ιαπωνικά για το επερχόμενο horror φιλμ Mandy όπου πρωταγωνιστεί ο Nicolas Cage.

Το εν λόγω έργο του ελληνοϊταλικής καταγωγής δημιουργού, Panos Cosmatos (Beyond the Black Rainbow) εστιάζει σε ένα ζευγάρι, τον 'Red Miller' (Nicolas Cage ) και την 'Mandy Bloom' (Andrea Riseborough ) που διάγουν μία ήρεμη και χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις ζωή. Ωστόσο, την ήσυχη καθημερινότητά τους έρχεται να ταράξει η βίαιη επίθεση μίας αίρεσης της οποίας ηγείται ο σαδιστής ‘Jeremiah Sand’ (Linus Roache). Ο 'Red' θα υποφέρει στα χέρια του υπομένοντας μαζί με την σύντροφό του τα πιο φρικτά βασανιστήρια. Όταν θελήσει να τον εκδικηθεί για όσα υπέμεινε θα εξαπολύσει με την σειρά του την πιο βάναυση επίθεση στον δυνάστη του.

Πίσω από την παραγωγή του project βρίσκονται οι: SpectreVision, XYZ Films και η Umedia. Το soundtrack επιμελήθηκε ο πρόωρα χαμένος Johann Johannsson.

Το Mandy αναμένεται να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. στις 14 Σεπτεμβρίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό trailer: