Viper Club: Tο νέο trailer δείχνει μέχρι που μπορεί να φτάσει μία μητέρα για το παιδί της

Η Susan Sarandon πρωταγωνιστεί σε ένα αγωνιώδες δράμα-ωδή στο μητρικό ένστικτο
10 Σεπτεμβρίου 2018 18:16
Viper Club: Tο νέο trailer δείχνει μέχρι που μπορεί να φτάσει μία μητέρα για το παιδί της

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, το YouTube Originals έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το επερχόμενο θρίλερ-δράμα Viper Club της Maryam Keshavarz (Circumstance) όπου σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε την βραβευμένη με Όσκαρ, Susan Sarandon (Dead Man Walking, Thelma & Louise).

Το εν λόγω φιλμ στο οποίο παίζει και ο Matt Bomer (Normal Heart, White Collar), αρχικά τιτλοφορήθηκε ως “Vulture Club” και εστιάζει στην ιστορία της ‘Helen’ (Susan Sarandon), μίας νοσοκόμας που δουλεύει στα επείγοντα ενός στρατιωτικού νοσοκομείου. Η γυναίκα θα προσπαθήσει να ελευθερώσει τον γιο της, ‘Andy’(Julian Morris), ο οποίος εργάζεται ως πολεμικός ανταποκριτής καλύπτοντας τον πόλεμο στην Συρία και πέφτει θύμα απαγωγής από τρομοκράτες. Η ηρωίδα κινεί γη και ουρανό προκειμένου να σώσει το παιδί της, προσεγγίζοντας ομοσπονδιακούς πράκτορες και μέλη της κυβέρνησης όμως η προσπάθειά της αποβαίνει άκαρπη. Τότε την πλησιάζει μία μυστική κοινότητα δημοσιογράφων και δικηγόρων που προθυμοποιούνται να την βοηθήσουν στον αμείλικτο αγώνα της.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Edie Falco (The Sopranos, Nurse Jackie) , Lola Kirke (Mozart in the Jungle), Adepero Oduye (12 Years a Slave) , και η Sheila Van (Whiskey Tango Foxtrot).

Το σενάριο επιμελήθηκε ο Jonathan Mastro. Το κομμάτι της παραγωγής συντονίζουν οι: Anna Gerb, Neal Dodson και ο υποψήφιος από την Ακαδημία, J.C. Chandor, η κινηματογραφική ομάδα πίσω από το Margin Call, το All is Lost και το A Most Violent Year που διανεμήθηκαν από την Roadside Attractions.

Η πρεμιέρα του Viper Club έχει οριστεί για τις Η.Π.Α. στις 26 Οκτωβρίου του 2018, ενώ από το 2019 θα είναι διαθέσιμο και στην  streaming υπηρεσία YouTube Premium. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: