Η Rebecca Ferguson ενδέχεται να πρωταγωνιστήσει στο DUNE

Η σταρ του ‘Mission: Impossible – Fallout’ ίσως συνεργαστεί με τον Denis Villeneuve
10 Σεπτεμβρίου 2018 18:12
Η Rebecca Ferguson ενδέχεται να πρωταγωνιστήσει στο DUNE

Σύμφωνα και μες συναφές δημοσίευμα του Vulture, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Fallout, The Snowman, The Girl on the Train) πιθανόν να δώσει τα χέρια με τον Denis Villeneuve (Blade Runner 2049, Incendies) αναλαμβάνοντας κεντρική ερμηνεία στο remake του επιστημονικής φαντασίας φιλμ Dune που είναι στα σκαριά.

Η Legendary Pictures έχει αποκτήσει από το 2016 τα δικαιώματα της κινηματογραφικής μεταφοράς του ομώνυμου μυθιστορήματος του Frank Herbert το οποίο εμπλούτισε αργότερα ο Brian Herbert, ο γιος του συγγραφέα με πρόσθετες ιστορίες.  Η εταιρεία επέλεξε τον παραπάνω καταξιωμένο δημιουργό να ενορχηστρώσει την δράση του εν λόγω project και τον Eric Roth ως σεναριογράφο.

Ο Villeneuve για το Dune βρήκε ήδη τον πρωταγωνιστή του στο πρόσωπο του Timothée Chalamet (Call Me by Your Name, Lady Bird, Interstellar) που προορίζεται να υποδυθεί τον ‘Paul Atreides’. Εκείνο που απομένει είναι να δούμε αν βρίσκεται ήδη κοντά στην δική του ‘Lady Jessica’ και αν είναι πιθανόν να ζωντανέψει μέσα από την Rebecca Ferguson που προς το παρόν είναι σε διαπραγματεύσεις με το στούντιο με βάση και σχετική αναφορά του Variety.