The Beach Bum trailer: O Matthew McConaughey ξέρει να παρτάρει μέχρι τελικής πτώσης

Και τα δίνει όλα στην ξέφρενα διασκεδαστική κωμωδία του Harmony Korine
07 Σεπτεμβρίου 2018 17:42
The Beach Bum trailer: O Matthew McConaughey ξέρει να παρτάρει μέχρι τελικής πτώσης

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, η NEON έθεσε σε κυκλοφορία νέο trailer για την επερχόμενη ανατρεπτική κωμωδία The Beach Bum του Harmony Korine (Spring Breakers) όπου σε πρωταγωνιστικό ρόλο βλέπουμε τον Matthew McConaughey (Dallas Buyers Club, True Detective) στην πιο αντισυμβατική του version.

Ο διάσημος ηθοποιός υποδύεται τον ‘Moondog’, έναν άνδρα με ελεύθερο πνεύμα που γεύεται την ζωή στο έπακρο με βάση όμως τους δικούς του κανόνες, βιώνοντας την κυρίως σαν ένα μεγάλο πάρτι. Κάποιες φορές λοιπόν, καλείται να διαχειριστεί αστείες καταστάσεις και κάποιες άλλες πιο ακραία γεγονότα. Τις δικές του εμπειρίες συναπαρτίζουν ηλιόλουστα σκηνικά με αμαρτωλούς πειρασμούς, γλέντι, άφθονο ποτό, απαγορευμένες ουσίες, όμορφες παρουσίες, διάθεση για ξεσάλωμα, βόλτες δίπλα στη θάλασσα και μία πολύχρωμη παραζάλη μέχρι όσο αντέξει. Ο ίδιος λαχταρά να απομυζήσει ό,τι καλό έχει να του προσφέρει τούτος ο κόσμος και δείχνει αμετακίνητος σε αυτή του την επιλογή.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Isla Fisher (TAG, Now You See Me), Snoop Dogg (Bones, Mac and Devin Go to High School), Zac Efron (The Greatest Showman, Baywatch), Jonah Hill, Jimmy Buffett, Stefania LaVie Owen και ο Martin Lawrence. Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται οι LeGrisbi Productions, Anonymous Content και η Iconoclast.

Η πρεμιέρα του The Beach Bum έχει δρομολογηθεί για τις Η.Π.Α. στις 22 Μαρτίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: