Anna and the Apocalypse trailer: Μία μιούζικαλ ζόμπι-Αποκάλυψη φωνάζει "hο, hο, hο!"

Εσείς ήσασταν καλά παιδιά φέτος;
07 Σεπτεμβρίου 2018 16:19
Anna and the Apocalypse trailer: Μία μιούζικαλ ζόμπι-Αποκάλυψη φωνάζει

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η Orion Pictures έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το Anna and the Apocalypse, το επερχόμενο χριστουγεννιάτικο μεταποκαλυπτικό μιούζικαλ με ζόμπι, την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο John McPhail (Where Do We Go From Here?).

Το έργο λαμβάνει χώρα Παραμονή Χριστουγέννων όταν ξαφνικά συμβαίνει μία Αποκάλυψη με ζωντανούς νεκρούς. Μία κοπέλα  εν ονόματι  Anna (Ella Hunt) με το πρώτο φως της επομένης ξυπνάει και βλέπει την μικρή της πόλη να αφανίζεται από τα αιμοδιψή πλάσματα που έχουν απελευθερωθεί σε δρόμους και πλατείες. Η ίδια μαζί με τους φίλους της και τους συμμαθητές της δεν θα λυγίσουν αλλά θα κρατήσουν ακμαίο το ηθικό τους τόσο ώστε όχι μόνο να παλέψουν για την ζωή τους αλλά και να τραγουδήσουν ενώ προσπαθούν να ξεφύγουν από την γρήγορη εξάπλωση των αδηφάγων και φρικαλέων ορδών που κατασπαράσσουν οποιονδήποτε άτυχο βρεθεί στο διάβα τους. Η ηρωίδα και ο κολλητός της, ο ‘John’ (Malcolm Cummings) θα δημιουργήσουν την δική τους ιδιότυπη ομάδα επιζώντων. Για να σώσουν όμως και τους αγαπημένους τους πρέπει πια να κάνουν ό,τι μπορούν για να περάσουν μέσα από ένα ξέφρενο bachelor πάρτι και να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους την στιγμή που οι ορμόνες της εφηβείας κάνουν χορό και έξω μαίνεται το απόλυτο χάος!

Πέρα από την Hunt (Robot Overlords) και τον Cummings που αναλαμβάνουν πρωταγωνιστικό ρόλο, το κύριο cast πλαισιώνουν υποκριτικά και οι: Ben Wiggins, Sarah Swire, Christopher Leveaux, Marli Siu, Mark Benton (The Halcyon), και ο Paul Kaye (Game of Thrones). Το σενάριο επιμελήθηκαν οι Alan McDonald και ο Ryan McHenry (Ryan Gosling Won’t Eat His Cereal videos).

To φιλμ που πραγματοποίησε την παγκόσμια πρεμιέρα του μέσα στα πλαίσια του Fantastic Fest στο Austin, απέσπασε πολύ θετικά σχόλια ενώ από το Sitges Film Festival έφυγε με το Βραβείο Καλύτερης Μεταμεσονύκτιας X-Treme Ταινίας . Το Anna and the Apocalypse θα βγει σε επιλεγμένες αίθουσες στις 30 Νοεμβρίου του 2018 ενώ θα δοθεί σε ευρύτερη διανομή στις 7 Δεκεμβρίου. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό trailer: