The Favourite: Στο νέο trailer το κωμικοτραγικό στοιχείο είναι πιο αισθητό από ποτέ

Στους κόλπους της αγγλικής αριστοκρατίας αρχίζει μία φιλονικία χωρίς προηγούμενο
05 Σεπτεμβρίου 2018 18:38
The Favourite: Στο νέο trailer το κωμικοτραγικό στοιχείο είναι πιο αισθητό από ποτέ

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, η Fox Searchlight έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer του The Favourite, της νέας ταινίας του ταλαντούχου Έλληνα σκηνοθέτη, Γιώργου Λάνθιμου (The Lobster, The Killing of a Sacred Deer) που προβλήθηκε στο φετινό Φεστιβάλ της Βενετίας αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές.

Οι Emma Stone και Rachel Weisz πρωταγωνιστούν σε ένα ιδιότυπο δράμα περιόδου ανταγωνιζόμενες η μία την άλλη για την εύνοια της Βασίλισσας Άννας (Olivia Colman) της Αγγλίας που κυβέρνησε τον 18ο αιώνα και ειδικότερα από το 1702-1714 ένα κρίσιμο διάστημα μέσα στο οποίο το κράτος της γεύτηκε την απειλή ενός επικείμενου πολέμου με την Γαλλία. Κάποια στιγμή, η Υψηλοτάτη αφήνει την ακόλουθο και ερωμένη της, την Λαίδη Sarah (Weisz), να διοικήσει για λίγο στην θέση της.

Όταν όμως η Abigail (Stone), μία ξαδέλφη της Sarah καταφτάνει στο παλάτι, προκαλεί αναταράξεις στην μέχρι πρότινος γνώριμη ρουτίνα των ανακτόρων. Η κοπέλα αυτή αποδεικνύεται εξαιρετικά φιλόδοξη αφού δράττεται της ευκαιρίας να ανοίξει τον δρόμο προς την κοινωνική της άνοδο ώστε να γίνει μέλος της τότε αριστοκρατίας ανεξαρτήτως του ποιος θα σταθεί εμπόδιο στο διάβα της.

Το σενάριο επεξεργάστηκε η Deborah Davis και ο Tony McNamara, ενώ το cast συμπληρώνουν επίσης οι Nicholas Hoult, Joe Alwyn, James Smith, Jenny Rainsford και ο Mark Gatiss.

Το ντεμπούτο του The Favourite έχει οριστεί για τις Η.Π.Α. στις 23 Νοεμβρίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό trailer: