Αβέβαιο το μέλλον του Dave Bautista στο Guardians of the Galaxy Vol. 3

Εμφανέστατα δυσαρεστημένος δηλώνει ο "Drax" για την υπόθεση James Gunn
03 Σεπτεμβρίου 2018 16:13
Αβέβαιο το μέλλον του Dave Bautista στο Guardians of the Galaxy Vol. 3

Η απόλυση του James Gunn από το Guardians of the Galaxy 3 έχει αφήσει ακόμη θυμωμένο τον Dave Bautista, ο οποίος συνεχίζει να εκφράζει δημοσίως την απογοήτευση του για το πώς η Disney χειρίστηκε την υπόθεση. Σε συνέντευξη του στο Jonathan Ross Show, ο γνωστός ηθοποιός και πρώην superstar του WWE, που υποδύεται τον Drax στο σύμπαν της Marvel ανέφερε ότι το μέλλον του στο franchise είναι αβέβαιο. 

Είναι μια γλυκόπικρη συζήτηση. Όχι, είναι μια πολύ πικρή συζήτηση επειδή είμαι δυσαρεστημένος με τα όσα έκαναν στον James Gunn.

Και συνεχίζοντας ο Bautista επιβεβαίωσε τα όσα ακούγονται για το τρίτο Guardians και το ότι η παραγωγή έχει μπει στον πάγο μέχρι νεοτέρας:

Βάζουν την ταινία στον πάγο. Είναι στον πάγο μέχρι νεοτέρας. Και για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, δεν ξέρω αν θέλω να δουλεύω για τη Disney.

Η τελευταία φράση του ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική, αφού και στο πρόσφατο παρελθόν απείλησε να αποχωρήσει από το project εάν δεν δώσουν στον Gunn πίσω τη θέση του, λέγοντας πως "θα ζητούσα τη Marvel να με απελευθερώσει από το συμβόλαιο μου, να με κόψει ή να κάνει recast τον ρόλο μου". Κατά τη διάρκεια της εκπομπής παραδέχθηκε ότι είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός για το πώς νιώθει σχετικά με την υπόθεση, κάτι που δεν συνηθίζεται από αστέρες του Χόλιγουντ να τα βάζουν με τους εργοδότες τους και επιλέγουν εν τέλει απλά να σιωπήσουν και να πάρουν τα λεφτά, ιδιαίτερα όταν απέναντι υπάρχει ένας γίγαντας όπως η Disney

Δείτε τη συνέντευξη του Dave Bautista παρακάτω.