Dhaka: Ο Chris Hemsworth θα πρωταγωνιστήσει στο action θρίλερ του Sam Hargrave

Σε παραγωγή των αδερφών Russo του Infinity War
31 Αυγούστου 2018 16:39
Dhaka: Ο Chris Hemsworth θα πρωταγωνιστήσει στο action θρίλερ του Sam Hargrave

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Chris Hemsworth (Thor movies, Cabin in the Woods) αναλαμβάνει τον κεντρικό ρόλο στο θρίλερ δράσης Dhaka με το οποίο επιχειρεί να κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο ο Sam Hargrave.

Πρόκειται για τον κασκαντέρ που ντουμπλάρει σε επικίνδυνες σκηνές τον Chris Evans, ενώ ερμηνεύει τον 'Captain America', απ’ ό,τι φαίνεται επιθυμεί να ασχοληθεί και με τον τομέα της κινηματογράφησης.

Πίσω από την παραγωγή του επερχόμενου project θα βρίσκονται οι σκηνοθέτες των ταινιών Captain America και του Avengers: Infinity War, οι αδερφοί Joe και Anthony Russo μέσω της εταιρείας τους AGBO. Το εν λόγω δίδυμο θα επιμεληθεί και το σενάριο.

Η υπόθεση του έργου εστιάζει σε έναν μισθοφόρο εν ονόματι 'Rake'(Hemsworth), ο οποίος ενώ  αισθάνεται πως έχει εξαντληθεί θα δεχτεί να αναλάβει ως αποστολή του την σωτηρία του γιου ενός επιχειρηματία.

Τα γυρίσματα του Dhaka αναμένεται να ξεκινήσουν φέτος τον Νοέμβριο και να διαρκέσουν μέχρι τον Μάρτιο σε τοποθεσίες της Ινδίας και της Ινδονησίας.