The Other Side of The Wind: Το νέο trailer αποκαλύπτει το τελευταίο φιλμ του Orson Welles

Το κύκνειο άσμα του θρυλικού δημιουργού του ‘Πολίτης Κέιν’ επιτέλους θα κυκλοφορήσει
30 Αυγούστου 2018 14:26
The Other Side of The Wind: Το νέο trailer αποκαλύπτει το τελευταίο φιλμ του Orson Welles

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, βγήκε η είδηση ότι το The Other Side of the Wind, η τελευταία ταινία του Orson Welles (Citizen Kane,Touch of Evil), του καταξιωμένου σκηνοθέτη της Legendary, βρίσκει επιτέλους τον δρόμο της προς την μεγάλη οθόνη.

Το εν λόγω δράμα με πρωταγωνιστή τον John Huston που υποδυόταν την φανταστική μορφή ενός ετοιμοθάνατου, εξόριστου σκηνοθέτη εν ονόματι ‘J.J. Hannaford’, ξεκίνησε γυρίσματα μέσα στην δεκαετία του 1970 με ένα ιδιαίτερο, πειραματικό στυλ κινηματογράφησης προσιδιάζοντας αρκετά στο είδος του ντοκιμαντέρ. Εντούτοις, οι διαδικασίες παραγωγής του project πάγωσαν ξαφνικά το 1976 εξαιτίας προβλημάτων που προέκυψαν με την χρηματοδότηση του. Τώρα πια, σχεδόν πενήντα χρόνια αργότερα ήρθε η ώρα να βρει και αυτό την θέση του στο σινεμά κάνοντας το ντεμπούτο του στο Φεστιβάλ της Βενετίας και δικαιώνοντας το όραμα του πνευματικού του δημιουργού.

Χάρη στο Netflix, και την μακρά προσπάθεια των παραγωγών Frank Marshall και Filip Jan Rymsza, το μεγαλύτερο μέρος του υλικού που διασώθηκε μπόρεσε τελικά να οδηγηθεί σε ένα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Το soundtrack υπογράφει ο βραβευμένος από την Ακαδημία, Michel Legrand.

Το The Other Side of the Wind μαζί με το βιογραφικό ντοκιμαντέρ They’ll Love Me When I’m Dead που εστιάζει στον Orson Welles, θα είναι διαθέσιμο στο Netflix από τις 2 Νοεμβρίου του 2018, ενώ θα προβληθεί και σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες των Η.Π.Α. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό trailer: