Once Upon A Time in Hollywood: Βρέθηκε αυτός που θα ερμηνεύσει τον Charles Manson

Το cast ολοένα αυξάνεται και πληθύνεται με νέες συμμετοχές
30 Αυγούστου 2018 16:22
Once Upon A Time in Hollywood: Βρέθηκε αυτός που θα ερμηνεύσει τον Charles Manson

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Quentin Tarantino βρήκε τον δικό του Charles Manson στο πρόσωπο του Damon Herriman (Justified), ο οποίος απ’ ότι φαίνεται θα μας συστηθεί στο Once Upon A Time in Hollywood ως ο ομώνυμος κατά συρροή δολοφόνος.

Με τους Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, και τον Al Pacino να αποτελούν το κύριο cast, ολοένα και περισσότερο ενισχύεται το επιτελείο των ηθοποιών δεδομένης και της πρόσφατης προσθήκης του Rafal Zawierucha, που αναλαμβάνει τον ρόλο του Roman Polanski, του συζύγου της αδικοχαμένης τότε Sharon Tate μίας εκ των θυμάτων του παραπάνω δράστη και την οποία εδώ θα υποδυθεί η Margot Robbie.

Όμως στο project επιστρατεύτηκαν επίσης η Rumer Willis(Empire) που θα αναπαραστήσει την Βρετανίδα ηθοποιό Joanna Pettet, και η Margaret Qualley (The Leftovers), που θα ενσαρκώσει την Kitty Kat. Άλλα ονόματα της υποκριτικής που θα λάβουν μέρος στο όλο εγχείρημα είναι και οι: Dreama Walker, Costa Ronin, Victoria Pedretti, και η Madisen Beaty.

Το Once Upon a Time in Hollywood έχει οριστεί να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. στις 26 Ιουλίου του 2019.