First Man: Στο νέο trailer εκτοξεύεται η αποστολή του Neil Armstrong στο φεγγάρι

Και κάπως έτσι ο Ryan Gosling γίνεται ένας πρωτοπόρος του διαστήματος
30 Αυγούστου 2018 16:18
First Man: Στο νέο trailer εκτοξεύεται η αποστολή του Neil Armstrong στο φεγγάρι

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, η Universal έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το βιογραφικό δράμα First Man του Damien Chazelle (La La Land Whiplash), όπου σε κεντρική ερμηνεία βλέπουμε τον Ryan Gosling (Blade Runner 2049,The Ides of March, Drive).

Ο βραβευμένος από την Ακαδημία σεναριογράφος του Spotlight και του The Post, Josh Singer, επιμελήθηκε τα κείμενα του φιλμ το οποίο βασίζεται στο μυθιστόρημα First Man: A Life Of Neil A. Armstrong” του James R. Hansen που εξιστορεί την ιστορία του πρώτου ανθρώπου που πάτησε στην Σελήνη. Ο Gosling λοιπόν, μας συστήνεται εδώ ως ο Neil Armstrong που το 1969 ηγήθηκε της αποστολής ‘Apollo 11’ η οποία και τον ανέδειξε σε πρωτοπόρο αστροναύτη.

Το cast συγκροτούν επίσης: η Claire Foy (The Crown) ως η Janet Shearon δηλαδή η πρώτη σύντροφος του Armstrong, ο Corey Stoll (The Strain) ως ο Buzz Aldrin, ο Kyle Chandler (Game Night) ως ο Deke Slayton, ο Jason Clarke (Dawn of the Planet of the Apes) ως ο Ed White, ο Shea Wigham (Kong: Skull Island) ως ο Gus Grissom, ο Jon Bernthal (The Punisher) ως ο David Scott, ο Brian d’Arcy James (13 Reasons Why) ως ο Joseph A. Walker, ο Pablo Schreiber (Den of Thieves) ως ο Jim Lovell, ο Patrick Fugit (Outcast), ο Cory Michael Smith (Gotham), ο Lukas Haas (The Revenant), ο Ciaran Hinds (The Terror), o Ethan Embry (Once Upon a Time), και ο Christopher Abbott (The Sinner). Πίσω από την παραγωγή του όλου εγχειρήματος θα βρίσκονται οι Wyck Godfrey, Marty Bowen, Chazelle και ο Gosling.

Η αυλαία για το First Man ανοίγει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 11 Οκτωβρίου 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: