Coyote Vs. Acme: Επιτέλους, το "Κογιότ" αποκτά μία ταινία όλη δική του!

Η αιώνια έχθρα με τον γοργοπόδαρο αναζωπυρώνεται
30 Αυγούστου 2018 16:12
Coyote Vs. Acme: Επιτέλους, το

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Movie Fone, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το ναι μεν πολυμήχανο αλλά άκρως γκαφατζίδικο κογιότ των Looney Tunes, ο ‘Wile E. Coyote’ θα έχει την τιμητική του μέσα από το Coyote Vs. Acme, ένα φρέσκο φιλμ κινουμένων σχεδίων αφιερωμένο σε αυτόν τον αγαπημένο χαρακτήρα μικρών και μεγάλων!

Από το εν λόγω εγχείρημα που είναι στα σκαριά  δεν είναι δυνατόν να λείπει και ο γοργοπόδαρος ‘Road Runner’, δηλαδή η προσωπική νέμεση του κογιότ με την χαρακτηριστική ατάκα Beep beep!”.

Το σενάριο θα επιμεληθούν εν προκειμένω οι Jon και Josh Silberman (Bordertown, Living Biblically,Deadbeat), σε παραγωγή του Chris McKay (The Lego Batman Movie). Με βάση και σχετικές αναφορές του Variety και του Deadline, το project δεν θα κινηθεί στο ύφος των υβριδικών live action-animated μυθοπλασιών της Warner Bros όπως ήταν το Space Jam (1996) και το Looney Tunes: Back in Action (2003), αλλά θα προτιμήσει το κλασικό στυλ με το οποίο μας συστήθηκαν στην μικρή οθόνη οι συγκεκριμένες φιγούρες.

Ο τίτλος του Coyote Vs. Acme έχει επηρεαστεί από το ομώνυμο βιβλίο του διάσημου συγγραφέα και κωμικογράφου Ian Frazier, και υποτίθεται ότι εμπνέεται από την φράση με την οποία αρχίζει το λογύδριο του στο δικαστήριο ο δικηγόρος που υπερασπίζεται τον ‘Wile E. Coyote’ έναντι της εταιρείας Acme.

Tags: