Five Fingers For Marseilles trailer: Πέντε επαναστάτες πασχίζουν να αλλάξουν τον κόσμο

Ο Michael Matthews κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με ένα συγκλονιστικό western
29 Αυγούστου 2018 17:21
Five Fingers For Marseilles trailer: Πέντε επαναστάτες πασχίζουν να αλλάξουν τον κόσμο

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο μοντέρνο δράμα Five Fingers For Marseilles του ανερχόμενου δημιουργού Michael Matthews, το οποίο πραγματοποίησε ένα επιτυχημένο πέρασμα από το περσινό Φεστιβάλ του Τορόντο στην κατηγορία “Discovery section”.

Ο Michael Matthews με την συγκεκριμένη του δουλειά η οποία προσιδιάζει σε ένα μοντέρνο και άγριο western, έκανε την πρώτη του απόπειρα ως κινηματογραφιστής, εισπράττοντας πολύ θετικά σχόλια για το τελικό αποτέλεσμα.

Ο βασικός άξονας του έργου περιστρέφεται γύρω από την ομάδα πέντε επαναστατών, η οποία ονομάζεται  «Five Fingers», και έχει ως στόχο της την υπεράσπιση των ελευθεριών των κατοίκων της “Marseilles”, μίας μικρής αποικιακής πόλης στην Νότια Αφρική. Η απάνθρωπη καταπίεση και η κατάχρηση της εξουσίας από μέρους των τοπικών αρχών κάνουν την επαρχιακή κοινότητα να ασφυκτιεί, οδηγώντας στην αγανάκτηση και την εξέγερση του γηγενούς πληθυσμού με πρωτοστάτες στον αγώνα τους τα μέλη του παραπάνω γκρουπ. Καθώς προσπαθούν να ορθώσουν το ανάστημά τους έναντι της άνισης και άδικης μεταχείρισής τους, ένας κύκλος βίας και αίματος ανοίγει με τους ξεσηκωμένους να υποστηρίζουν με κάθε κόστος τα δικαιώματά τους, ακόμη και αν αυτό προϋποθέτει να χάσουν την ζωή τους.

Πρωταγωνιστούν οι: Vuyo Dabula, Hamilton Dhlamini, Zethu Dlomo, Kenneth Nkosi, Mduduzi Mabaso, και ο Aubrey Poolo.

Η πρεμιέρα του Five Fingers for Marseilles έχει δρομολογηθεί να γίνει σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες στις 7 Σεπτεμβρίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό trailer: