Vox Lux: Στο πρώτο teaser το πλήθος παραληρεί για την Natalie Portman!

Υποδυόμενη το pop είδωλο ‘Celeste’
29 Αυγούστου 2018 17:16
Vox Lux: Στο πρώτο teaser το πλήθος παραληρεί για την Natalie Portman!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε το πρώτο teaser του επερχόμενου μουσικού δράματος Vox Lux του Brady Corbet (The Childhood of a Leader) λίγο πριν την παγκόσμια πρεμιέρα του βιογραφικού φιλμ την επόμενη εβδομάδα στις 7 Σεπτεμβρίου του 2018 στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο.

Εν προκειμένω, θα δούμε την βραβευμένη από την Ακαδημία, Natalie Portman (Black Swan, Annihilation, Thor movies) να πρωταγωνιστεί ως η διάσημη pop σταρ ‘Celeste’ αφηγούμενη την ιστορία της ομώνυμης καλλιτέχνιδος από την άνοδο μέχρι και την πτώση. Η ταινία ξεκινώντας από το 1999 και φτάνοντας μέχρι σήμερα, εξετάζει μέσα από την οπτική της συγκεκριμένης τραγουδίστριας την πορεία δεκαπέντε χρόνων καριέρας που συμπλήρωσε η φυσιογνωμία αυτή στην μουσική βιομηχανία.

Η υποψήφια για Grammy, ερμηνεύτρια, στιχουργός και μουσικοσυνθέτρια Sia ανέλαβε να επιμεληθεί τα κομμάτια που θα μπουν στο επίσημο soundtrack του project, αλλά μεταξύ άλλων θα λειτουργήσει και ως εξωτερική παραγωγός μαζί με τους Portman και Law.

Το cast συμπληρώνουν οι: Jude Law (Sherlock Holmes, The Grand Budapest Hotel, Enemy at the Gates), Raffey Cassidy (Tomorrowland, The Killing of a Sacred Deer), Stacy Martin και η Jennifer Jason Leigh (The Hateful Eight).

Πίσω από την παραγωγή του Vox Lux βρίσκονται η Killer Films, η Bold Films και η Three Six Zero Entertainment. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser, όπου η Natalie Portman βαδίζοντας με αυτοπεποίθηση ως η ‘Celeste’ πίσω από τα παρασκήνια μίας συναυλίας ακούει τον κόσμο να αναφωνεί από ενθουσιασμό για χάρη της: