Joker: Ο Alec Baldwin θα ερμηνεύσει τον πατέρα του Batman!

Θα τον δούμε να πρωταγωνιστεί ως 'Thomas Wayne'
28 Αυγούστου 2018 18:14
Joker: Ο Alec Baldwin θα ερμηνεύσει τον πατέρα του Batman!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, ο Alec Baldwin (The Shadow, 30 Rock, The Departed) διεκδικεί τον ρόλο του ‘Thomas Wayne’, του εκατομμυριούχο πατέρα του Batman στο Joker, το ανεξάρτητο φιλμ του Todd Phillips, όπου ο Joaquin Phoenix θα υποδυθεί τον ομώνυμο «γελαστό πρίγκιπα του εγκλήματος».

Με βάση όμως και σχετική αναφορά του THR, στο cast έχουν ήδη προστεθεί οι Zazie Beetz, Robert De Niro, Marc Maron, και Frances Conroy. Όπως όλοι ξέρουμε ο γονέας του Bruce και η σύζυγός του, ‘Martha’ δολοφονήθηκαν από κάποιον εγκληματία που τους πυροβόλησε μπροστά στα έντρομα μάτια του γιού τους, και μετέπειτα ήρωα του Gotham, του Batman.

Εφόσον όμως θα εξεταστεί η προϊστορία του ‘Joker’, το έργο θα τοποθετηθεί χρονικά την δεκαετία του 1980, όταν ακόμη ο ‘Thomas Wayne’ ήταν εν ζωή, άρα θα παρακολουθήσουμε και την δική του ιστορία να ξετυλίγεται μπροστά από τον κινηματογραφικό φακό ως έναν επιτυχημένο επιχειρηματία και φιλάνθρωπο. Κάτι τέτοιο υπονοεί ότι ίσως και γνωριζόταν με τον πατέρα του ‘Bruce’ ο ορκισμένος του εχθρός.

Τα γυρίσματα του Joker ξεκινούν στις 10 Σεπτεμβρίου του 2018 και η ταινία αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στις αμερικανικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου του 2019.