Bad Times at the El Royale trailer: Ο Drew Goddard σκηνοθετεί ένα δράμα γεμάτο ίντριγκα

Τα όρια μεταξύ σωστού και λάθους θολώνουν επικίνδυνα
28 Αυγούστου 2018 17:41
Bad Times at the El Royale trailer: Ο Drew Goddard σκηνοθετεί ένα δράμα γεμάτο ίντριγκα

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε νέο trailer για το επερχόμενο θρίλερ μυστηρίου Bad Times at the El Royale του Drew Goddard (Cabin in the Woods) ο οποίος μας μεταφέρει στην δεκαετία του 1960 με σημείο αναφοράς ένα ξενοδοχείο στην λίμνη Tahoe, στα σύνορα Νεβάδα και Καλιφόρνια.

Στις εγκαταστάσεις λοιπόν, του ‘El Royale’ συναντιούνται επτά άγνωστοι με την διαχωριστική γραμμή που διατρέχει τους χώρους του από την μία μεριά να επιτρέπει το ποτό, ενώ στην άλλη να μην απαγορεύει τον τζόγο. Οι πελάτες ωστόσο, παρακολουθούνται κρυφά χωρίς να το γνωρίζουν. Μέσα σε μία νύχτα θα κληθούν να επανορθώσουν για ένα σφάλμα που κουβαλούν από παλιά. Έχουν μόνο μία ευκαιρία να το κάνουν καθώς συνταρακτικά μυστικά αποκαλύπτονται  ξεσκεπάζοντας παράλληλα τις αληθινές προθέσεις των επισκεπτών του καταλύματος.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο EW, ο Goddard αναφέρθηκε στην ταινία, παρομοιάζοντάς την με «μία ερωτική επιστολή του προς την κατηγορία της αστυνομικής μυθοπλασίας και στα φιλμ noir». Πρόσθεσε μάλιστα: «Είμαι απλά λάτρης του είδους, οπότε δεν χρειάστηκε να το πολυσκεφτώ. Απλά εμπιστεύομαι την αγάπη μου για αυτό και την αφήνω να το εμποτίσει».

Το συγκεκριμένο project σηματοδοτεί την 2η συνεργασία ανάμεσα στον Goddard και τον Chris Hemsworth, μετά το Cabin in the Woods. Το λαμπρό cast συγκροτούν ακόμη οι: Jeff Bridges, Cynthia Erivo, Dakota Johnson, Jon Hamm, Nick Offerman, Lewis Pullman, και η Cailee Spaeny.

Το Bad Times at the El Royale αναμένεται να κάνει ποδαρικό στις αμερικανικές αίθουσες στις 5 Οκτωβρίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό trailer: