Once Upon A Time In Hollywood: O Quentin Tarantino βρήκε τον δικό του ‘Roman Polanski’

Μετά από μακρά αναζήτηση κατέληξε στην επιλογή του
28 Αυγούστου 2018 17:36
Once Upon A Time In Hollywood: O Quentin Tarantino βρήκε τον δικό του ‘Roman Polanski’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε η είδηση ότι όσον αφορά το δράμα εποχής Once Upon A Time In Hollywood, ο Quentin Tarantino βρήκε το άτομο που θα ερμηνεύσει τον κινηματογραφιστή Roman Polanski, και σύζυγο της πρόωρα χαμένης συντρόφου του, Sharon Tate, η οποία αποτέλεσε ένα από τα θύματα του κατά συρροή δολοφόνου Charles Manson.

Με βάση και σχετικές αναφορές του THR, τον παραπάνω σκηνοθέτη απ’ ό,τι φαίνεται θα υποδυθεί ο Πολωνός ηθοποιός εν ονόματι Rafal Zawierucha, με την Margot Robbie να μας συστήνεται ως η τότε εγκυμονούσα Tate. Οι Leonardo DiCaprio και Brad Pitt, που ενσαρκώνουν ο πρώτος έναν ηθοποιό στην δύση της καριέρας του και ο δεύτερος τον κασκαντέρ του, θα μας παρουσιαστούν ως οι γείτονες της άτυχης καλλιτέχνιδας. Μαζί τους συμπρωταγωνιστούν οι Al Pacino, Dakota Fanning, Kurt Russell, Timothy Olyphant, Burt Reynolds, και Damian Lewis.

Στο cast προστέθηκαν επίσης η Sydney Sweeney (The Handmaid’s Tale,Everything Sucks!), και ο δημιουργός του Empire, Danny Strong.

Το Once Upon a Time in Hollywood έχει οριστεί να προβληθεί στις Η.Π.Α. στις 26 Ιουλίου του 2019.