I Think We’re Alone Now: Στο νέο teaser η κοινωνική επαφή έρχεται σε πρώτο πλάνο

Οι Peter Dinklage & Elle Fanning εξερευνούν την πιο πηγαία ανάγκη του ατόμου
25 Αυγούστου 2018 16:40
I Think We’re Alone Now: Στο νέο teaser η κοινωνική επαφή έρχεται σε πρώτο πλάνο

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η Momentum Pictures έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο teaser για το φιλόδοξο μεταποκαλυπτικό δράμα I Think We’re Alone Now του βραβευμένου με Emmy σκηνοθέτη, Reed Morano (The Handmaid’s Tale, Meadowland) όπου κεντρικό ρόλο υποδύονται ο Peter Dinklage (Avengers: Infinity War, Game of Thrones) και η Elle Fanning (Super 8, Maleficent).

Ο βασικός άξονας του έργου περιστρέφεται γύρω από τον ‘Del’ (Dinklage), τον μοναδικό κάτοικο μίας έρημης πόλης η οποία άλλοτε έσφυζε από ζωή. Με το ανθρώπινο γένος να έχει σχεδόν αποδεκατιστεί, ο ίδιος έχει εξοικειωθεί με την ήρεμη ρουτίνα του μέχρι την ημέρα που θα βρεθεί απρόσμενα στο διάβα του η ‘Grace’(Fanning),  μία αινιγματική κοπέλα με μυστηριώδες παρελθόν, της οποίας ο σκοπός παραμένει άγνωστος. Ακόμη πιο παράδοξο είναι επίσης το ότι δεν θέλει να αφήσει στην ησυχία του τον νέο της γνώριμο.

Η συγκεκριμένη sci-fi κινηματογραφική δυστοπία το σενάριο της οποίας επιμελήθηκε ο Mike Makowsky (Take Me, Bad Education) υπογραμμίζει την ανάγκη για επικοινωνία και κοινωνικότητα, εξερευνώντας μέσα από μία περιπετειώδη υπαρξιακή αναζήτηση τις δυναμικές των διαπροσωπικών σχέσεων και την συνακόλουθη επιρροή τους σε κάθε επίπεδο καθημερινής πρακτικής και αλληλεπίδρασης με τους άλλους. Το cast συμπληρώνουν επιπλέον ο Paul Giamatti (Cinderella Man, 12 Years a Slave) και η Charlotte Gainsbourg.

 

To I Think We’re Alone Now έχοντας κάνει τον Ιανουάριο ένα πέρασμα από το φετινό Φεστιβάλ Sundance, πλέον θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στις 21 Σεπτεμβρίου του 2018, αφότου όμως διατεθεί αρχικά σε ειδικές προβολές στην Νέα Υόρκη και το Los Angeles στις 14 Σεπτεμβρίου. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό teaser: