School’s Out trailer: Ο Laurent Lafitte κληρονομεί μία πολύ περίεργη τάξη εφήβων

Και βρίσκει τον δάσκαλό του στο ψυχολογικό θρίλερ του Sebastein Marnier
25 Αυγούστου 2018 16:34
School’s Out trailer: Ο Laurent Lafitte κληρονομεί μία πολύ περίεργη τάξη εφήβων

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το School’s Out/ L’ heure de la sortie, το επερχόμενο ψυχολογικό θρίλερ του Sébastien Marnier (Faultless) που αναμένεται να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο φετινό Φεστιβάλ της Βενετίας, και στο οποίο κεντρικό ρόλο ερμηνεύει ο Laurent Lafitte (Elle).

Ο διάσημος ηθοποιός εν προκειμένω πρωταγωνιστεί ως ένας αναπληρωτής καθηγητής που διορίζεται πια ως εκπαιδευτικός μίας τάξης του λυκείου, μετά την μοιραία κατάληξη ενός συναδέλφου του ο οποίος σκοτώθηκε πέφτοντας από ένα παράθυρο μπροστά στα μάτια όλου του σχολείου. Ο διάδοχός του όμως παρατηρεί πως έχει τεθεί ως επικεφαλής μίας πολύ ιδιόρρυθμης περίπτωσης μαθητών. Τα παιδιά αυτά δεν φαίνεται να κλονίζονται ούτε καν να θορυβούνται από το παραπάνω τραγικό συμβάν, δίνοντας την εντύπωση μίας προκλητικά παγερής στάσης απέναντι στο ζήτημα. Η παράξενη συμπεριφορά τους αρχίζει να κινεί τις υποψίες του νεοαφιχθέντα διδάσκοντά τους ειδικά όταν ανακαλύπτει ότι μετά το σχολείο προετοιμάζουν ένα μυστηριώδες σχέδιο όμοιο με σωστό εφιάλτη.

Το cast του School’s Out συμπληρώνουν επίσης οι: Emanuelle Bercot, Pascal Greggory, Gregory Montel και ο Γάλλος καλλιτέχνης της ραπ σκηνής,Gringe. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό trailer: