O Danny Boyle αποσύρεται από την σκηνοθεσία του "Bond 25"

Εξαιτίας δημιουργικών διαφορών που προέκυψαν με τους υπόλοιπους συντελεστές
22 Αυγούστου 2018 14:37
O Danny Boyle αποσύρεται από την σκηνοθεσία του

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Danny Boyle (Slumdog Millionaire, 127 Hours, The Beach, 28 Days Later) αποχωρεί από την καρέκλα του σκηνοθέτη όσον αφορά την καινούργια ταινία James Bond, λόγω δημιουργικών διαφορών που είχε με τα άλλα μέλη του επιτελείου του project.

Η ανακοίνωση ήρθε από τους παραγωγούς και τον Daniel Graig, τον πρωταγωνιστή του επερχόμενου εγχειρήματος επιβεβαιώνοντας πως ο παραπάνω διάσημος καλλιτέχνης παραιτείται από το πόστο του να ενορχηστρώσει την δράση ακόμη μίας κινηματογραφικής μυθοπλασίας του Πράκτορα 007.

Με βάση και αναφορές της Guardian και του Variety, ενώ ο Boyle και ο συνεργάτης του, ο John Hodge (Trainspotting) ετοίμαζαν το σενάριο πραγματοποιώντας ορισμένες αλλαγές στα κείμενα που παρέλαβαν από τους Neal Purvis και Robert Wade, τους σεναριογράφους δηλαδή των Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall και Spectre, αυτόν τον Ιούλιο μαθεύτηκε ότι διέρρευσαν λεπτομέρειες όσον αφορά το όλο concept αλλά και την επιλογή του ‘κακού’ της υπόθεσης καθώς και του νέου «κοριτσιού» του ‘Bond’. Το προαναφερθέν γεγονός ήταν κάτι που ενόχλησε τον Boyle. Κανείς ωστόσο, δεν είναι σε θέση να πει με σιγουριά αν αυτήν είναι η αληθινή αιτία που εξώθησε τον Danny να φύγει.

 

Η MGM και η Annapurna Pictures είχαν δρομολογήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του φιλμ για τις 8 Νοεμβρίου του 2019, με την Universal να διαχειρίζεται το κομμάτι της διεθνούς διανομής του και να έχει προγραμματίσει για τις 25 Οκτωβρίου του 2019 την έξοδό του στις αίθουσες του Ηνωμένου Βασιλείου. Προς το παρόν παραμένει άγνωστο το εάν θα αλλάξει η ανωτέρω ημερομηνία προβολής ή εάν κάτι τέτοιο θα επιφέρει μία σχετική καθυστέρηση ως προς την έναρξη των γυρισμάτων τα οποία επρόκειτο να ξεκινήσουν φέτος τον Δεκέμβριο.