Το πρώτο trailer του "Outlaw King" καλπάζει προς την μάχη!  

Ο Chris Pine οπλίζεται με σπαθί και γίνεται ο επαναστάτης ‘Robert the Bruce’

Το πρώτο trailer του

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο trailer του πολεμικού δράματος εποχής Outlaw King του David Mackenzie (Hell or High Water) όπου ο Chris Pine φοράει την πολεμική του εξάρτυση και μεταμορφώνεται στον πρωτεργάτη της Σκωτσέζικης αντίστασης ‘Robert the Bruce’ έναντι του Άγγλου ηγεμόνα.

Το εν λόγω φιλμ βασίζεται στην αληθινή ιστορία της παραπάνω φυσιογνωμίας που τιμάται ως εθνικός ήρωας όντας ένας από τους σημαντικότερους οπλαρχηγούς της μεσαιωνικής περιόδου που ξεχώρισε για την ενεργό συμμετοχή του στην εκστρατεία της Σκωτσέζικης Ανεξαρτησίας. Επρόκειτο για τον ευγενικής καταγωγής Λόρδο του Carrick ο οποίος ανέλαβε αποφασιστική δράση όσον αφορά τις διεκδικήσεις της χώρας του έναντι της αγγλικής κατοχής του μονάρχη Εδουάρδου Α’. Μάλιστα, είχε πάρει μέρος και αποτέλεσε και σύμμαχος του William Wallace, της πιο σπουδαίας μορφής της επανάστασης αυτής. Ο Robert κατόρθωσε να εξασφαλίσει την συναίνεση του λαού του στο καθοριστικής σημασίας εγχείρημα του, συγκέντρωσε στρατό και θέλησε να υπερασπιστεί τα εδαφικά δικαιώματα της πατρίδας του ενάντια στην τυραννία του Άγγλου ηγεμόνα και του διαδόχου του, του Πρίγκιπα της Ουαλίας. 

Φέροντας κάτι από τον αέρα άλλων ατμοσφαιρικών κινηματογραφικών μυθοπλασιών όπως το Braveheart, το Gladiator και το The Patriot, το υποβλητικό αυτό project φιλοδοξεί να κερδίσει και αυτό μία θέση στην ταινιοθήκη κλασικών ιστορικών δραμάτων. Ο Mackenzie έχει επιμεληθεί και το σενάριο από κοινού μαζί με τους Bash Doran, James Maclnnes, Mark Bomback, και τον David Harrower.

Το cast συναπαρτίζουν οι: Aaron Taylor-Johnson, Florence Pugh, Billy Howle, Tony Curran, Stephen Dillane, James Cosmo, και ο Sam Spruell. 

 Με την παγκόσμια πρεμιέρα του να έχει δρομολογηθεί τον επόμενο μήνα, στις 6 Σεπτεμβρίου, το Outlaw King αναμένεται να προβληθεί προσεχώς στο Φεστιβάλ του Τορόντο, ενώ στην πλατφόρμα του Netflix θα είναι διαθέσιμο από τις 9 Νοεμβρίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το σχετικό trailer: