Smallfoot: Στο νέο τηλεοπτικό trailer τα Yeti ανακαλύπτουν τον άνθρωπο!

Ο θρύλος του ‘Μεγαλοπόδαρου’ όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί!
19 Αυγούστου 2018 18:41
Smallfoot: Στο νέο τηλεοπτικό trailer τα Yeti ανακαλύπτουν τον άνθρωπο!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η Warner Bros. έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο τηλεοπτικό trailer για το επερχόμενο animated φιλμ Smallfoot του Karey Kirkpatrick (Over the Edge), όπου ο Channing Tatum (The LEGO Batman Movie, Jump Street movies) δανείζει την φωνή του σε ένα καλοσυνάτο Yeti εν ονόματι ‘Migo’.

 Πέρα από την συμμετοχή του διάσημου ηθοποιού στο project, ακούμε και τον James Corden (Trolls, TheEmoji Movie) να παίζει δίπλα του ως ο ‘Percy’, δηλαδή ως ο φίλος του κεντρικού ήρωα. Στην ιδιαίτερα ευρηματική ιστορία κινουμένων σχεδίων που μας παρουσιάζεται, το κοινό έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει την μυθολογία του ‘Ανθρώπου των Ιμαλαΐων’ μέσα από μία διαφορετική σκοπιά. Ο βασικός άξονας της ταινίας περιστρέφεται γύρω από τα τετραπέρατα όντα Yeti, με τον ‘Migo’ να έχει τον πρώτο λόγο εν προκειμένω ειδικά από την στιγμή που θα ανακαλύψει κάτι που δεν το χωράει ο νους… ότι δηλαδή υπάρχουν τα μυθικά πλάσματα που αποκαλούνται άνθρωποι!

Η είδηση φτάνει γρήγορα στα αυτιά των δικών του ώστε να αναδειχθεί σε επιφανή παράγοντα της κοινότητάς του, αυξάνοντας πλέον και τις πιθανότητες να πλησιάσει το κορίτσι που αγαπά! Ωστόσο, η φυλή τους μεταξύ άλλων διαπιστώνει ότι κάπου εκεί έξω μπορεί να ζουν και άλλα τόσα που μέχρι τότε τα θεωρούσαν ότι υπήρχαν μόνο στην σφαίρα της φαντασίας τους! Έτσι ξεκινά ένα διασκεδαστικό ταξίδι εξερεύνησης μέσα από το οποίο ξεχωρίζουν τα ιδεώδη της φιλίας, της τόλμης, της γενναιότητας και της κατάκτησης νέων γνώσεων!

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Zendaya (Spider-Man:Homecoming), Common (Selma), LeBron James (Space Jam 2), Gina Rodriguez (Jane the Virgin), Danny DeVito (The Lorax, Matilda), Yara Shahidi (Black-ish), Ely Henry (Justice League Action), και ο Jimmy Tatro (22 Jump Street). Το κομμάτι της παραγωγής συντονίζουν οι: Bonne Radford (Curious George), Glenn Ficarra (Storks, This is Us) και ο John Requa.

Η πρεμιέρα του Smallfoot (O Μικροπόδαρος) έχει δρομολογηθεί για την χώρα μας στις 27 Σεπτεμβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: