Δεν θα επαναπροσληφθεί o James Gunn - oργισμένη η αντίδραση του Dave Bautista

H Disney επιμένει στην απόφαση της για τον σκηνοθέτη του Guardians of the Galaxy Vol. 3
18 Αυγούστου 2018 12:03
Δεν θα επαναπροσληφθεί o James Gunn - oργισμένη η αντίδραση του Dave Bautista

Τελικά, η υπόθεση του James Gunn δεν είχε αίσιο τέλος. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, μαθαίνουμε ότι η ηγεσία της Disney και συγκεκριμένα ο πρόεδρος της, Alan Horn, θα επιμείνουν στην αρχική τους απόφαση και δεν θα επαναπροσλάβουν τον Gunn για την σκηνοθεσία του Guardians of the Galaxy Vol.3, παρά την όλη υποστήριξη που δέχθηκε στα social media ο γνωστός σκηνοθέτης. 

Η τελική απόφαση πάρθηκε ύστερα από την συνάντηση μεταξύ των δύο, η οποία λέγεται ότι έγινε σε πολιτισμένο κλίμα και παρόλα αυτά δεν ήταν αρκετή για να αλλάξει μυαλό ο Horn. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι ο επικεφαλής των Marvel Studios, Kevin Feige, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στη συνάντηση και πως υποστηρίζει πλήρως την απόφαση της Disney. 

Ο πρώτος που αντιστάθηκε και εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για την απόφαση της Disney, ήταν ο Dave Bautista ή αλλιώς Drax the Destroyer, ο οποίος μάλιστα είχε δηλώσει ότι θα παραιτηθεί εάν δεν χρησιμοποιηθεί έστω το σενάριο του James Gunn για το Guardians 3. Μετά και την τελική απόφαση ο Bautista ανάρτησε την οργισμένη και πολιτικώς τοποθετημένη αντίδραση του στο Twitter, παρομοιάζοντας τη Disney με την ηγεσία του Donald Trump: 

Το σόου πρέπει να συνεχιστεί εν τέλει και χωρίς τον Gunn, κάτι που πρέπει να αντιληφθούν και οι fans του MCU. Η Marvel Studios έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει το σενάριο του Gunn για το Guardians 3 αλλά να προσλάβει άλλον σκηνοθέτη για να το μεταφέρει επί της οθόνης. Άλλωστε γιατί να πάει χαμένη τόση δουλειά, η οποία μάλιστα στήνει τα θεμέλια για την επόμενη κοσμική φάση του Marvel Cinematic Universe;

Πρέπει, ωστόσο, να ξεκινήσει σύντομα η εύρεση του αντικαταστάτη για να συνεχιστεί ομαλώς το Guardians of the Galaxy Vol. 3 και να βγει στις αίθουσες το 2020.