An Evening With Beverly Luff Linn trailer: Ένα σπαρταριστά παράξενο ερωτικό τρίγωνο

Με παράνομους εραστές την Aubrey Plaza και τον αγαπημένο μας βρικολακάκο ‘Vladislav’
17 Αυγούστου 2018 14:40
An Evening With Beverly Luff Linn trailer: Ένα σπαρταριστά παράξενο ερωτικό τρίγωνο

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το An Evening With Beverly Luff Linn, την φρέσκια μαύρη κωμωδία του Jim Hosking (The Greasy Strangler), ενός δημιουργού που του αρέσει να προκαλεί και δεν έχει κανένα πρόβλημα να απενοχοποιεί την διάθεση για κινηματογραφικό πανδαιμόνιο με κωμικοτραγικές καταστάσεις.

Η Aubrey Plaza (Parks and Recs), εν προκειμένω υποδύεται την ‘Lulu Danger’, μία γυναίκα της οποίας ο γάμος έχει πάρει την κατιούσα, με το ζήτημα να γίνεται ακόμη χειρότερο όταν ο πονηρός σύζυγός της, Shane Danger (Emile Hirsch) την απολύει από την επιχείρηση καφέ που έχουν. Η ηρωίδα όμως ενθουσιάζεται όταν βλέπει το διαφημιστικό από ένα προσεχές event που θα γίνει στην πόλη και λέγεται “An Evening With Beverly Luff Linn; For One Magical Night Only” στο οποίο παρουσιαστής είναι ένας μυστηριώδης άνδρας (Graig Robinson) από το παρελθόν της.

Όταν ο Shane και η αδέξια κουστωδία του κλέψουν την ταμειακή από τον ‘Adjay’, τον θετό χορτοφάγο αδερφό της ‘Lulu’, τότε ο Colin (Jemaine Clement) ένας ειδικός έρχεται να ερευνήσει την υπόθεση και να φέρει πίσω τα κλοπιμαία. Ωστόσο, η ‘Lulu’ δράττεται της ευκαιρίας από το όλο μπέρδεμα που έχει προκύψει να το σκάσει για να αναζητήσει τον άνθρωπο που την γοήτευσε τόσο πολύ, και από εκεί και πέρα τα πράγματα μπλέκονται ακόμη περισσότερο, με τα ευτράπελα και τα περίεργα να διαδέχονται το ένα το άλλο!

Η γεμάτη παράδοξα και ευρηματικές ανατροπές ρομαντική κωμωδία An Evening With Beverly Luff Linn, έχει δρομολογηθεί να διανεμηθεί στις αμερικανικές αίθουσες και να είναι διαθέσιμο και σε υπηρεσία VOD στις 19 Οκτωβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: