Μυστήριο με τη νέα φωτογραφία από το πλατό του Star Wars: Episode IX

Μια ολοκαίνουργια τοποθεσία αποκαλύπτεται;
13 Αυγούστου 2018 19:25
Μυστήριο με τη νέα φωτογραφία από το πλατό του Star Wars: Episode IX

Μετά την είδηση ότι ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Episode 9 του Star Wars, είναι λογικό να αρχίσουν να διαρρέουν πληροφορίες δεξιά και αριστερά. Οι φήμες και οι τρελές θεωρίες μπορεί να οργιάζουν, ωστόσο μια ματιά στο πλατό του τελευταίου επεισοδίου του Skywalker Saga, έδωσε ο διευθυντής φωτογραφίας της ταινίας αλλά και στενός συνεργάτης του σκηνοθέτη της ταινίας J.J. Abrams, Dan Mindel.

Mέσα από τον αρκετά ενεργό Instagram λογαριασμό του μοιράστηκε μια πολύ ιντριγκαδόρικη φωτογραφία, που είναι ικανή να εξάψει τη φαντασία κάθε θιασώτη του Star Wars που θέλει να μάθε κάθε πληροφορία για την επόμενη ταινία. 

 

Space lights ..... unbeatable quality source of ambient lighting...6000 watts 6 lamps or 3000 watts 3 lamps!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dan Mindel ASC, BSC,SASC (@dan_mindel) στις

Το πλατό είναι κάτι παραπάνω από έντονα φωτισμένο, όπως τονίζει και ο Mindel, με το green screen να είναι το μεγαλύτερο στοιχείο για το ότι θα έχουμε να κάνουμε με ένα φανταστικό εσωτερικό χώρο (βλ. το Throne Room του Snoke) ή έναν νέο πλανήτη. Κάποιοι ωστόσο εικάζουν ότι πρόκειται για έναν Jedi ναό -ή αρχαία τοποθεσία- μιας και τα ψηφιδωτά στο πάτωμα θυμίζουν αυτά που είχε ο πρώτο ναός των Jedi στον Ach'to. 

Επίσης, ο Mindel πριν από βδομάδες μοιράστηκε και ένα σύντομο βίντεο από ένα πλατό που θυμίζει αρκετά το εσωτερικό ενός σκάφους του First Order. 

 

@tcgrips @servicevision_scorpio @unclewow if we shoot the rehearsal etc....

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dan Mindel ASC, BSC,SASC (@dan_mindel) στις

Τ 

To Star Wars: Episode IX αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2019.