Bad Times at the El Royale: Στις νέες αφίσες κανείς δεν ξεφεύγει τόσο εύκολα από το παρελθόν του

Αποκαλύπτονται οι αινιγματικοί χαρακτήρες του θρίλερ
13 Αυγούστου 2018 17:23
Bad Times at the El Royale: Στις νέες αφίσες κανείς δεν ξεφεύγει τόσο εύκολα από το παρελθόν του

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η 20th Century Fox έθεσε σε κυκλοφορία έξι καινούργιες αφίσες για το επερχόμενο θρίλερ μυστηρίου Bad Times at the El Royale το σενάριο και την σκηνοθεσία του οποίου επιμελήθηκε ο υποψήφιος από την Ακαδημία, Drew Goddard (The Martian, Daredevil, X-Force).

Η όλη ιστορία του έργου τοποθετείται χρονικά τέλη της δεκαετίας του 1960, και συγκεκριμένα το 1969, με επίκεντρο επτά αγνώστους που καταλήγουν με κοινό τόπο συνάντησης ένα ξενοδοχείο, το ‘El Royale’. Εκεί τους δίνεται μία ακόμη ευκαιρία να εξιλεωθούν ο καθένας τους για ένα φρικτό λάθος που ναι μεν ανήκει στα περασμένα αλλά δεν το διόρθωσαν ποτέ.

Σε κύριο ρόλο θα δούμε εδώ τον Chris Hemsworth (Avengers: Infinity War, Thor movies) ως τον αρχηγό μίας αίρεσης. Ο ηθοποιός έχει ξανασυνεργαστεί με τον Goddard το 2012 για τις ανάγκες του The Cabin in the Woods. Όσον αφορά το υπόλοιπο cast ακολουθούν οι: Jeff Bridges (The Big Lebowski, Kingsman:The Golden Circle) ως ένας ιερέας , η Cynthia Erivo (Widows) ως η ‘Darlene Sweet’, μία καλλιτέχνης του μουσικού χώρου, η Cailee Spaeny (Pacific Rim Uprising) ως μία σαγηνευτική κοπέλα από τον Νότο, η Dakota Johnson (Fifty Shades films) ως η μεγαλύτερη αδερφή της, ο John Hamm (Mad Men, Tag) ως ένας καταστηματάρχης ηλεκτρικών ειδών.

Επιπλέον θα συμμετέχουν οι Russell Crowe (The Nice Guys, Man of Steel), Nick Offerman (Fargo, Parks and Recreation) και ο Mark O’ Brien (Republic of Doyle, Halt and Catch Fire) χωρίς να έχει γνωστοποιηθεί ποιές ακριβώς είναι οι φιγούρες που θα υποδυθούν.

Η πρεμιέρα του Bad Times at the El Royale έχει δρομολογηθεί για τις Η.Π.Α. στις 12 Οκτωβρίου του 2018. Παρακάτω έπονται και οι σχετικές αφίσες: