Maximum Impact: Στο νέο trailer αποκαλύπτεται μία παγκόσμια κρίση ασφάλειας

Ο Andrzej Bartkowiak κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη για ένα action πολιτικό θρίλερ
12 Αυγούστου 2018 09:54
Maximum Impact: Στο νέο trailer αποκαλύπτεται μία παγκόσμια κρίση ασφάλειας

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το action θρίλερ Maximum Impact του Andrzej Bartkowiak (Romeo Must Die) όπου πρωταγωνιστεί ο Alexander Nevsky ο οποίος τέλη αυτού του μήνα θα τιμηθεί με βραβείο καλύτερης ερμηνείας στο 14ο Ετήσιο Φεστιβάλ Ταινιών Δράσης στο Las Vegas.

Το σενάριο της εν λόγω περιπέτειας υπογράφει ο Ross LaManna (Rush Hour). Ο κεντρικός άξονας του έργου εστιάζει σε δύο μυστικούς πράκτορες από τις Η.Π.Α. και την Ρωσία αντίστοιχα, οι οποίοι παραβλέποντας τις όποιες διαφορές και τα αντικρουόμενα συμφέροντα των χωρών τους, ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να αποτρέψουν μία διεθνή κρίση, όταν η εγγονή του Αμερικανού Υπουργού Εξωτερικών πέφτει θύμα απαγωγής στην Μόσχα.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Kelly Hu (X-Men 2), Tom Arnold (True Lies), Danny Trejo (Machete), Alphonso McAuley (Walk of Shame), Mark Dacascos (John Wick 3: Parabellum), William Baldwin (Sliver), και ο Eric Roberts (The Dark Knight). 

Η πρεμιέρα του Maximum Impact έχει δρομολογηθεί για τις αμερικανικές αίθουσες στις 28 Σεπτεμβρίου του 2018, ενώ θα βγει και σε υπηρεσία VOD στις 2 Οκτωβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: