O Ryan Reynolds ετοιμάζει την R-rated βερσιόν του "Μόνος στο Σπίτι"

Και έτσι γεννήθηκε το "Stoned Alone" 
11 Αυγούστου 2018 18:04
O Ryan Reynolds ετοιμάζει την R-rated βερσιόν του

Φανταστήκατε ποτέ πώς θα ήταν το λατρεμένο "Home Alone" εάν απευθυνόταν σε ενήλικο κοινό; Αυτό ακριβώς θέλει να απαντήσει ο Ryan Reynolds που με την τεράστια επιτυχία του ως Deadpool, κατάφερε να χρηματοδοτήσει το επόμενο του project. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline, ο Reynolds φτιάχνει την R-rated εκδοχή του "Μόνος στο Σπίτι" η οποία θα έχει τον τίτλο Stoned Alone, σε συνεργασία με τη Fox.

Η ταινία που θα είναι παραγωγός ο Reynolds, θα ακολουθεί έναν 20άρη μαστουρωμένο άνδρα, ο οποίος χάνει την πτήση του για ένα ταξίδι και γυρνάει σπίτι του, με σκοπό να...το ανάψει ξανά. Αφού καταφέρνει να γίνει "κόκκαλο" αρχίζει να γίνεται παρανοϊκός και να νομίζει ότι κάποιος κάνει διάρρηξη στο σπίτι του. Τελικά, όντως, έτσι γίνεται και ο "stoner" θα πρέπει να υπερασπιστεί το σπίτι του όντας υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. 

Ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί ποιοι θα απαρτίζουν το cast, ωστόσο οι Kevin Burrows και Matt Mider έγραψαν το σενάριο, με την Augustine Frizzell να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία του κωμικού φιλμ.