Bel Canto trailer: Η Julianne Moore αντιμέτωπη με μία σοβαρή κατάσταση ομηρίας

Αναβιώνουν τα κρίσιμα γεγονότα του 1996-97 με ορόσημο την Νότια Αμερική
08 Αυγούστου 2018 15:58
Bel Canto trailer: Η Julianne Moore αντιμέτωπη με μία σοβαρή κατάσταση ομηρίας

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το θρίλερ Bel Canto, την κινηματογραφική διασκευή του ομώνυμου μυθιστορήματος του 2001 που είναι εμπνευσμένο από την αληθινή ιστορία περιστατικών ομηρίας που συνέβησαν το διάστημα 1996-1997 στην Λίμα, την πρωτεύουσα του Περού.

Την σκηνοθεσία του έργου υπογράφει ο υποψήφιος για Όσκαρ, Paul Weitz. Εν προκειμένω σε πρωταγωνιστικό ρόλο βλέπουμε την Julianne Moore ως μία τραγουδίστρια της όπερας η οποία εν όψει μίας παράστασής της στην Νότια Αμερική, ταξιδεύει εκεί και ξαφνικά βρίσκεται ανάμεσα στα άτομα που κρατούνται ως όμηροι. Υποκριτικά έρχεται να την πλαισιώσει ο Ken Watanabe (Inception) ως ένας Ιάπωνας βιομήχανος ο οποίος και έχει προσκαλέσει την ηρωίδα να επιδείξει το ταλέντο της σε μία δεξίωση που παραθέτει για την ημέρα των γενεθλίων του.

Οι δυο τους θα έρθουν πιο κοντά κατά την διάρκεια των όσων διαδραματίζονται. Το φιλμ τοποθετείται χρονικά σε μία έκρυθμη για εκείνη την χώρα περίοδο, εν μέσω δηλαδή της τότε επικυριαρχίας της στρατιωτικής δικτατορίας στην περιοχή. Οι δράστες λοιπόν που οργανώνουν την εν λόγω εγκληματική ενέργεια αξιώνουν από την κυβέρνηση να εκπληρωθούν τα αιτήματά τους και οι πολιτικοί τους στόχοι, κρατώντας ως δέσμιούς τους ανυποψίαστους ανθρώπους υπό την απειλή όπλων. Η άρχουσα εξουσία δείχνει αμετάπειστη ως προς αυτά που ζητούν οι επαναστάτες και έτσι οι όμηροι έρχονται σε πολύ δυσμενή θέση, αφού αυτοί που τους έχουν αιχμαλωτίσει, διατείνονται ότι είναι ικανοί για το χειρότερο.

Η πρεμιέρα του Bel Canto έχει δρομολογηθεί για τις Η.Π.Α. στις 14 Σεπτεμβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: