In the Tall Grass: Οι Patrick Wilson, Laysla De Oliveira & Harrison Gilbertson είναι στο cast

Μέσα από τις ερμηνείες τους θα ζωντανέψει ένας ακόμη τρομακτικός μύθος του King
08 Αυγούστου 2018 15:49
In the Tall Grass: Οι Patrick Wilson, Laysla De Oliveira & Harrison Gilbertson είναι στο cast

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι οι Patrick Wilson, Laysla De Oliveira και Harrison Gilbertson υπέγραψαν για την συμμετοχή τους στο In the Tall Grass, στο νέο θρίλερ του Netflix, βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο που έγραψε ο Stephen King μαζί με τον γιο του, Joe Hill.

Η εν λόγω ιστορία που εκδόθηκε το 2012, εστιάζει σε μία αδερφή και έναν αδερφό που σπεύδουν στο κοντινότερο γεμάτο ψηλά χόρτα χωράφι που βρίσκεται δίπλα από την κατοικία τους, στο Kansas όταν ακούν τα κλάματα ενός μικρού αγοριού το οποίο καλεί απεγνωσμένο σε βοήθεια. Οι δύο ήρωες σύντομα αντιλαμβάνονται ότι δεν είναι όλα όπως φαίνονται και ότι ίσως δεν υπάρχει διέξοδος από ό,τι τρομερό τους συμβαίνει.

Η De Oliveira θα υποδυθεί την Becky η οποία ενώ είναι έγκυος και προετοιμάζεται για τον πρώτο της χρόνο στο πανεπιστήμιο είναι αποφασισμένη να μην αφήσει τις δυσκολίες που αφορούν τους δικούς της να την λυγίσουν, θέλοντας ίσως περισσότερο απ’ όλα να παλέψει για την ζωή που μεγαλώνει μέσα της.

Ο Vincenzo Natali (Splice) θα επιμεληθεί το σενάριο και την σκηνοθεσία του project τα γυρίσματα του οποίου ξεκίνησαν ήση στο Toronto όπου και θα συνεχιστούν μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου του 2018. Πίσω από την παραγωγή του In the Tall Grass βρίσκονται οι Steve Hoban, Jimmy Miller και M. Riley.