Mission: Impossible - Fallout | Για δεύτερη συνεχή εβδομάδα κυριάρχησε στο box office

Σπάζοντας ένα ακόμη ρεκόρ του franchise
06 Αυγούστου 2018 19:30
Mission: Impossible - Fallout | Για δεύτερη συνεχή εβδομάδα κυριάρχησε στο box office

Από τα λίγα franchises που ο καιρός τα συμπεριφέρεται καλύτερα όσο γερνούν είναι αυτό του Mission: Impossible που στο έκτο του κεφάλαιο, κέρδισε καθολικά τους κριτικούς αλλά και το κοινό, με το μεγαλύτερο εμπορικό ντεμπούτο της σειράς. Το σερί αυτό συνεχίστηκε αφού το Mission: Impossible - Fallout κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα το box office, απαριθμώντας εισπράξεις των $35 εκατομμυρίων. Έτσι, έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ, αυτό της δεύτερη καλύτερης εβδομάδας του franchise, μετά τα $29.5 εκ. του Ghost Protocol.

Συνολικά, η νέα περιπέτεια του Tom Cruise στον σκληροτράχηλο και γεμάτο "κασκαντεριλίκια" ρόλο του Ethan Hunt απέσπασε $124.4 εντός των Η.Π.Α. και συνολικά παγκοσμίως έχει συγκεντρώσει περί τα $329.4 εκατομμύρια στο box office. Από την άλλη η live-action ταινία του Γουίνι το Αρκουδάκι με τίτλο Christopher Robin αρκέστηκε στη 2η θέση με $25 εκατομμύρια τις πρώτες τρεις ημέρες προβολής του. Ποσό λίγο χαμηλότερο από τις προβλέψεις που το ήθελαν στα $31 εκατομμύρια, κάτι στο οποίο συνέβαλε η πρεμιέρα του στη σκιά του Fallout αλλά και η χλιαρή αποδοχή του από τους κριτικούς. 

Την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσαν τα The Spy Who Dumped Me ($12.3 εκ.), Mamma Mia! Here We Go Again ($9 εκ.) και The Equalizer 2 ($8.8 εκ.). 

To Mission: Impossible - Fallout θα κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας στις 30 Αυγούστου.