Guardians of the Galaxy: Όλο το cast υπερασπίζεται τον James Gunn και ζητούν την επαναπρόσληψη του

Και ο Kurt Russell πλέον δήλωσε ανοιχτά την υποστήριξη του
06 Αυγούστου 2018 18:54
Guardians of the Galaxy: Όλο το cast υπερασπίζεται τον James Gunn και ζητούν την επαναπρόσληψη του

Η υπόθεση της απόλυσης του James Gunn έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και όσο περνάει ο καιρός ολοένα και περισσότερος κόσμος παίρνει θέση υπέρ του σκηνοθέτη του Guardians of the Galaxy. Πρόσφατα, παρά τις αρχικές διστακτικές δηλώσεις μερικών μελών του, όλοι οι Guardians του cast έστειλαν ανοιχτή επιστολή στη Disney, δηλώνοντας πως υποστηρίζουν τον σκηνοθέτη της σειράς, ζητώντας την επαναπρόσληψη του. 

Το μήνυμα που υπέγραψαν οι Zoe Saldana, Chris Pratt, Dave Bautista, Bradley Cooper, Vin Diesel, Pom Klementieff, Michael Rooker και Karen Gillan, μπορείτε να το βρείτε παρακάτω:

Στεκόμαστε όλοι στο πλευρό του James Gunn. Όλοι σοκαριστήκαμε από την ξαφνική του απόλυση τη περασμένη εβδομάδα και επιτηδευμένα περιμέναμε αυτές τις δέκα ημέρες για να απαντήσουμε, ούτως ώστε να σκεφτούμε, να προσευχηθούμε, να ακούσουμε και να συζητήσουμε. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, πήραμε θάρρος από την ατελείωτη υποστήριξη των fans και μελών των media που θα ήθελαν να δουν τον James να επαναπροσλαμβάνεται ως σκηνοθέτης του Volume 3, αλλά έχουμε αποθαρρυνθεί από όσους που πιστεύουν τόσο εύκολα τις εξωφρενικές θεωρίες συνωμοσίας που τον περιβάλλουν.

 Ήταν μερικά από τα λόγια των μελών των Guardians, όμως σήμερα άλλο ένα μέλος του cast ήρθε να προστεθεί και να υποστηρίξει τον Gunn. Ο λόγος για τον Kurt Russell, που υποδύθηκε τον Ego, πατέρα του Peter Quill, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε χαρακτηριστικά:

Είναι λυπηρό, αλλά είναι μέρος αυτού που είμαστε πλέον και το καταλαβαίνω. Ωστόσο νομίζω ότι γινόμαστε λίγο παραπάνω ευαίσθητοι στα λανθασμένα άτομα. 

Πρέπει να αντιληφθείτε ότι όταν είσαι σε αυτόν τον κόσμο, είτε κωμικός, είτε συγγραφέας, είτε οτιδήποτε, πάντα εξερευνάς και πας τα όρια ένα βήμα παραπέρα και να βρεις κάτι, πράγμα που τον οδήγησε σε κάτι που ο κόσμος αγαπάει και αυτό είναι το Guardians of the Galaxy. Έχει μια υπέροχη καρδιά και ένα υπέροχο μυαλό. Ελπίζω να συγχωρεθεί. 

Μέσα σε όλα αυτά έχουν ακουστεί και φήμες από insiders της Disney, ότι ο "Οίκος του Μίκυ Μάους" είναι πρόθυμος να επαναπροσλάβει τον James Gunn, χωρίς όμως να βιάζεται, κάτι που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο αναζήτησης αντικαταστάτη. Οι ελπίδες του, ρεαλιστικά, είναι λίγες παρά τα online petitions που έχουν ξεπεράσει τις 367.000 υπογραφές, αλλά για οτιδήποτε νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. 

Το Guardians of the Galaxy Vol. 3 είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες το 2020.