Ο Kevin Feige ξέρει το πλάνο για το πώς θα αντικατασταθούν οι τωρινοί ηθοποιοί του MCU

Η αναπόφευκτη αλλαγή φρουράς είναι πλέον θέμα χρόνου
06 Αυγούστου 2018 16:17
Ο Kevin Feige ξέρει το πλάνο για το πώς θα αντικατασταθούν οι τωρινοί ηθοποιοί του MCU

 Είτε το θέλουμε είτε όχι πρέπει να συμβιβαστούμε με την ιδέα ότι το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel θα αλλάξει σύντομα πρόσωπο, με την κυκλοφορία του Avengers 4. Πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να αποχαιρετήσουμε μια για πάντα την παλαιά αγαπημένη φρουρά των ηρώων της Marvel. Αυτά είναι τα πρόσωπα των Robert Downey Jr., Chris Evans και Chris Hemsworth που τόσο αγάπησε το κοινό, οι οποίοι ενσαρκώνουν τους τρεις βασικούς υπερήρωες της, δηλαδή τους Iron Man, Thor και Captain America. 

Οι ιστορίες τους έχουν ειπωθεί μέσα από τις τριλογίες του καθενός και πλέον ο μόνος τους σκοπός είναι να μας εισάγουν στην επόμενη γενιά και να μεταλαμπαδεύσουν την κληρονομιά των χαρακτήρων τους. Είναι θέμα χρόνου άλλωστε να γίνει η αλλαγή της φρουράς στο MCU, μιας και είναι γνωστό ότι τα συμβόλαια τους λήγουν ή πορεία του χαρακτήρα τους θα τους οδηγήσει στην έξοδο. Έτσι, ο πρόεδρος των Marvel Studios, Kevin Feige, έχει καταστρώσει ένα σχέδιο για να αντικαταστήσει αυτά τα τόσο οικεία για τους fans πρόσωπα, με φρέσκα που θα μπορέσουν να κουβαλήσουν το βάρος του κινηματογραφικού σύμπαντος στις πλάτες τους όπως οι προκάτοχοι τους. 

Μιλώντας σε συνέντευξη του στο The Costco Connection, ο Feige αποκάλυψε όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται στην παρούσα φάση το πλάνο του για την αλλαγή φρουράς λέγοντας:

Αυτό είναι κάτι που μπορούμε να το βρούμε στα comics. Και για αυτό οι συγκεκριμένοι χαρακτήρες είναι τόσο σχετικοί. Εγώ σας λέω για τα 10 χρόνια των ταινιών, όμως από πίσω είναι 50 και παραπάνω χρόνια των comics. Και είναι εξίσου σχετικά και δημοφιλή και για αυτόν τον λόγο συνεχώς ενημερώνονται. Αλλάζουν με τους καιρούς. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι όλοι οι ηθοποιοί μας, που είναι σε τέλεια φυσική κατάσταση, έχουν ακόμη 50 χρόνια για να παίζουν τους ήρωες. 

Τώρα όσον αφορά τις λεπτομέρειες για το πως θα εξελίξουμε τους χαρακτήρες, ευτυχώς δεν χρειάζεται να το σκέφτομαι ακόμη. Επειδή ακόμη τελειώνουμε αυτό που ξεκινήσαμε με το Infinity War. 

Επί της ουσίας λέει ότι η απάντηση βρίσκεται στα κόμικς, αλλά μένει να φανεί το πως θα μεταφραστεί στη μεγάλη οθόνη αυτή η μεταλαμπάδευση, η οποία θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. 

Το ατιτλοφόρητο Avengers 4 θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Μαΐου 2019.