Η Anya Taylor-Joy υπέγραψε για την συμμετοχή της στο 'Here Are the Young Men'

Θα πρωταγωνιστήσει σε ένα ιρλανδικό κοινωνικό δράμα
05 Αυγούστου 2018 09:39
Η Anya Taylor-Joy υπέγραψε για την συμμετοχή της στο 'Here Are the Young Men'

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Anya Taylor-Joy (The WitchSplitThoroughbreds) αποτελεί πλέον και επίσημα μέλος του cast του ιρλανδικού κοινωνικού φιλμ  Here Are the Young Men το οποίο θα βασιστεί στο ομώνυμο επιτυχημένο μυθιστόρημα του Rob Doyle που εκδόθηκε το 2014.

Το επιτελείο των κεντρικών ηρώων του έργου συμπληρώνουν επιπλέον ο Dean-Charles Chapman (Game of ThronesBreathe), ο Finn Cole (Peaky Blinders) καθώς επίσης οι Ferdia Walsh-Peelo (Sing StreetVikings), Lola Petticrew, και ο Conleth Hill.

Το σενάριο και την σκηνοθεσία της ταινίας θα επιμεληθεί ο δημιουργός Eoin C. Macken ο οποίος είναι επίσης και ηθοποιός με μία από τις πιο πρόσφατες εμφανίσεις του να είναι δίπλα στην Milla Jovovich στο Resident Evil: The Final Chapter, αλλά και στο The Night Shift της Sony/NBC, μαζί και με την πολλά υποσχόμενη παρουσία του στην επερχόμενη σειρά Nightflyers του Netflix.

Η υπόθεση τοποθετείται χρονικά το 2003, όταν το τελευταίο καλοκαίρι της εφηβείας του ένας νέος χωρίς προορισμό, εν ονόματι Matthew (Chapman), βυθίζεται  σε έναν τοξικό κόσμο μηδενισμού επηρεασμένος από τον φίλο του, Kearney (Cole). Ο Matthew εξακολουθεί να λατρεύει τον παιδικό του έρωτα, την Jen (Taylor-Joy), ένα ανεξάρτητο κορίτσι με τα δικά του θέλω, ενώ ένας πρώην φίλος τους, ο Rez (Walsh-Peelo) αρχίζει να υποκύπτει στην παράνοια.

Πίσω από την παραγωγή του όλου project θα βρίσκεται ο Richard Bolger (Cardboard Gangsters) της TYM Production και ο Noah Haeussner (Arctic) της Union Entertainment Group. Οι Paul W.S. Anderson, Andrew Davies Gans, Conor Barry και ο Michael Raimondi θα επωμιστούν καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού για το Here Are the Young Men.