Το νέο trailer του Smallfoot αποκαλύπτει το πιο καλοσυνάτο Yeti όλων των εποχών

Η μυθολογία του ‘Ανθρώπου των Ιμαλαΐων’ αποδίδεται με ένα απίθανο animated φιλμ
03 Αυγούστου 2018 17:14
Το νέο trailer του Smallfoot αποκαλύπτει το πιο καλοσυνάτο Yeti όλων των εποχών

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η Warner Animation Group έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για την animated ταινία Smallfoot, όπου την φωνή του στον κεντρικό ήρωα δανείζει ο Channing Tatum (The LEGO Batman Movie, Jump Street movies).

Ο διάσημος ηθοποιός υποδύεται ένα Yeti, τον ‘Migo’, ενώ μαζί του παίζει και ο James Corden (Trolls, The Emoji Movie) ως ο φίλος του εν ονόματι ‘Percy’. Στην εν λόγω ευφάνταστη αφήγηση ο θεατής θα δει υπό διαφορετικό πρίσμα τον μύθο του ‘Μεγαλοπόδαρου’. Η υπόθεση του έργου εστιάζει στα πανέξυπνα πλάσματα Yeti, με τον ‘Migo’να πρωτοστατεί στην εν λόγω πλοκή και να έχει κάνει μία τρομερή ανακάλυψη… ότι δηλαδή υπάρχουν τελικά άνθρωποι! Τα νέα διαδίδονται ταχύτατα μεταξύ των ομοίων του, καθιστώντας τον τόσο ξεχωριστό ως μέλος της φυλής του ώστε να μπορέσει ακόμη και να προσεγγίσει το κορίτσι των ονείρων του! Βέβαια, η κοινότητά τους σύντομα έρχεται αντιμέτωπη και με την συνειδητοποίηση ότι εκεί έξω πέρα από την ασφάλεια του χιονισμένου χωριού τους μπορεί να υπάρχουν και άλλα όντα που μέχρι πρότινος τα νόμιζαν ως θρύλους. Από εκεί και πέρα αρχίζει μία περιπέτεια που αναδεικνύει τα ιδανικά της φιλίας, της ομαδικότητας, του θάρρους και την απόλαυση της ανακάλυψης νέων κόσμων!

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Zendaya (Spider-Man: Homecoming), Common (Selma), LeBron James (Space Jam 2), Gina Rodriguez (Jane the Virgin), Danny DeVito (The Lorax, Matilda), Yara Shahidi (Black-ish), Ely Henry (Justice League Action), και ο Jimmy Tatro (22 Jump Street).

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Karey Kirkpatrick (Over the Hedge). Καθήκοντα παραγωγού ανέλαβαν εν προκειμένω οι: Bonne Radford (Curious George), Glenn Ficarra (Storks, This is Us) και ο John Requa.

To Smallfoot (O Μικροπόδαρος ) αναμένεται να βγει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 27 Σεπτεμβρίου. Παρακάτω ακολουθεί και το σχετικό trailer: