Δύο νέα ονόματα προστίθενται στο cast του "Doctor Sleep"

Η Alex Essoe και ο Zahn McClarnon σε ρόλους-κλειδί
02 Αυγούστου 2018 15:03
Δύο νέα ονόματα προστίθενται στο cast του

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Alex Essoe (Starry Eyes) και ο Zahn McClarnon (Westworld ) θα πλαισιώσουν υποκριτικά τον Ewan McGregor στο Doctor Sleep, την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Stephen King που εκδόθηκε το 2013 και αποτελεί συνέχεια του μυθιστορήματος “Η Λάμψη”.

Ο Mike Flanagan (Gerald's Game, Ouija: Origin of Evil) κρατάει εν προκειμένω την σκηνοθετική κλακέτα, με την φρέσκια αυτή ταινία που ετοιμάζει η Warner Bros. να είναι το sequel του The Shining που το 1980 διασκευάστηκε κινηματογραφικά από τον Stanley Kubrick. Εδώ λοιπόν, θα δούμε τον ενήλικο πια ‘Danny Torrance’ (McGregor), γιο του ‘Jack Torrance’, που χρόνια μετά τα περιστατικά που βίωσε με την οικογένειά του στο ‘Overlook Hotel’, στο Colorado, δεν έχουν πάψει να τον στοιχειώνουν φρικιαστικές μνήμες από τότε. Προσπαθώντας να νικήσει τον εθισμό του στο αλκοόλ, και να απασχολήσει κάπως τον ταραγμένο του ψυχικό κόσμο, βρίσκει κάποια παρηγοριά στο να βοηθάει ανθρώπους ως νοσοκόμος σε ένα άσυλο ανιάτων. Αποφασίζει λοιπόν, να αξιοποιήσει τις ιδιαίτερες δυνάμεις που διαθέτει όταν βρεθεί στο διάβα του ένα κορίτσι, η ‘Abra Stone’ που έχει και η ίδια ένα σπουδαίο χάρισμα για το οποίο διώκεται από άλλους psychics.

Η Rebecca Ferguson της οποίας η συμμετοχή έχει ήδη επισημοποιηθεί για το project του Doctor Sleep, θα ενσαρκώσει την ‘Rose the Hat’, την όμορφη αρχηγό μίας αίρεσης γνωστής και ως “True Knot”. Ο Zahn McClarnon θα υποδυθεί εν προκειμένω το δεξί της χέρι και εραστή της, δηλαδή τον ‘Crow Daddy’, ένα πανούργο άνδρα τον οποίο θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο Danny. Η Alex Essoe θα μας συστηθεί ως η μητέρα του πρωταγωνιστή, δηλαδή ως η ‘Wendy Torrance’.