The Manual: Στο νέο trailer επικρατεί μία νέα τάξη πραγμάτων

Μία τερατώδης δυστοπία γεννιέται με σημείο αναφοράς τον άνθρωπο και την Α.Ι.
01 Αυγούστου 2018 18:11
The Manual: Στο νέο trailer επικρατεί μία νέα τάξη πραγμάτων

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το δυσοίωνα φουτουριστικό φιλμ επιστημονικής φαντασίας The Manual, την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο Wil Magness ενώ το σενάριο επιμελείται η Lauren Emery.

Η υπόθεση του έργου τοποθετείται στο μακρινό μέλλον, όπου ο James (JJ Johnson), είναι ο τελευταίος άνθρωπος πάνω στην Γη. Τον έχει μεγαλώσει ένα ανδροειδές ρομπότ, η ‘Machine’, που τον μυεί σε μία παράξενη και σύνθετη θρησκεία που περιγράφεται μέσω μίας φορητής συσκευής που ονομάζεται ‘The Manual’. Οι διδασκαλίες του εν λόγω ‘Εγχειριδίου’ συνδυάζουν πτυχές της θρησκείας του παλαιού κόσμου και ενσωματώνουν τα ρομπότ ως πνευματικά όντα στη μετά θάνατον ζωή, αλλά και ως ισότιμες υπάρξεις με τον άνθρωπο.

Ο ήρωας παλεύει με τη μοναξιά και την κατάθλιψη, ενώ η αναζήτηση του για άλλα έμψυχα άτομα αποβαίνει ολοένα και πιο μάταιη. Καθώς αναθεωρεί την πίστη του πάνω στους συγκεκριμένους κανόνες, επιχειρεί να δοκιμάσει μία από τις βασικές πεποιθήσεις του εγχειριδίου: την μετενσάρκωση στην επόμενη ζωή στην πόλη του ‘Δημιουργού’.

Πίσω από την παραγωγή του εν λόγω project βρίσκονται οι Sara Magness και Stacy Lorts. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό trailer του The Manual:

Tags: