Το prequel του The Sandlot είναι στα σκαριά

Η 20th Century Fox μας πάει πολλά χρόνια πίσω με μία νοσταλγική κωμωδία
01 Αυγούστου 2018 15:07
Το prequel του The Sandlot είναι στα σκαριά

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Variety, βγήκε η είδηση ότι πήρε το πράσινο φως η prequel ταινία της κωμωδίας The Sandlot του 1993, με τον δημιουργό David Mickey Evans να επιστρέφει στην καρέκλα του σκηνοθέτη επιμελούμενος μαζί και με τον Austin Reynolds το σενάριο του νέου αυτού project.

Η 20th Century Fox που θα βρίσκεται πίσω από την παραγωγή του όλου εγχειρήματος, στις 27 Μαρτίου του 2018 έθεσε σε κυκλοφορία το παλιό φιλμ σε Blu-ray και HD μορφή, λόγω της συμπλήρωσης 25 χρόνων από την πρεμιέρα του, ενώ το cast έκανε μία επετειακή συνάντηση στην εκπομπή “The Today Show” και στο Dodger Stadium.

Να θυμίσουμε εδώ ότι η υπόθεση του The Sandlot που έγινε μεγάλο blockbuster, λάμβανε χώρα στο Los Angeles το καλοκαίρι του 1962, εστιάζοντας σε ένα έφηβο αγόρι εν ονόματι Scott Smalls που προσπαθεί να ενσωματωθεί στην καθημερινότητα της νέας του γειτονιάς και να μπει στην τοπική ομάδα μπέιζμπολ παρά το γεγονός ότι δυσκολεύεται να τα πάει καλά. Μετά από ένα περιστατικό που θα τον ντροπιάσει, ο Smalls μαθαίνει πώς να ανταποκρίνεται καλύτερα στους κανόνες του παιχνιδιού με την βοήθεια του αρχηγού της ομάδας, του  Benny "The Jet" Rodriguez, και γίνεται πια μέλος του γκρουπ. Τα παιδιά όμως πρέπει να διαχειριστούν το ότι έχασαν μία μπάλα υπογεγραμμένη από τον  λεγόμενο “Σουλτάνο των βολών”, δηλαδή τον αθλητή Babe Ruth και πρέπει να την ξαναβρούν μέσα στην διπλανή αλάνα που φυλάσσεται από έναν άγριο σκύλο Mastiff.