Venom: Στο νέο trailer ποιος είδε τον άλλο εαυτό του Eddie Brock και δεν τον φοβήθηκε!

H ολική μεταμόρφωσή του σε Venom σκορπά πανικό
31 Ιουλίου 2018 16:32
Venom: Στο νέο trailer ποιος είδε τον άλλο εαυτό του Eddie Brock και δεν τον φοβήθηκε!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Deadline, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το action φιλμ Venom του Ruben Fleischer (Zombieland ) που μας παραδίδει την ομώνυμη κινηματογραφική μυθοπλασία πάνω στον ομώνυμο αντιήρωα της Marvel, ο οποίος παίρνει σάρκα και οστά μέσα από την ερμηνεία του Tom Hardy.

Στην εν λόγω περιπέτεια της Columbia Pictures, το σενάριο επιμελήθηκαν οι Jeff Pinkner, Scott Rosenberg και η Kelly Marcel. Εν προκειμένω λοιπόν, ο αμείλικτος εχθρός του ‘Spider-Man’, ο φωτογράφος ‘Eddie Brock’ υφίσταται μία ριζική αλλαγή  γενόμενος ο τερατώδης ‘Venom’εξαιτίας του εξωγήινου συμβιωτικού παράσιτου που προσκολλάται σ’ αυτόν ώστε ο άνδρας να μεταλλαχθεί για τα καλά. Ο ένας πια συμπληρώνει τον άλλον και μία κτηνώδης ύπαρξη αρχίζει να τριγυρνά στους δρόμους της πόλης και να προκαλεί τον απόλυτο τρόμο!

Το cast του φιλμ συγκροτούν και οι: Michelle Williams (The Greatest Showman), Riz Ahmed (Rogue One: A Star Wars Story), Jenny Slate (Zootopia), ο Woody Harrelson (the Hunger Games movies, True Detective), Scott Haze και ο Reid Scott.

Οι Avi Arad και Matt Tolmach αναλαμβάνουν το κομμάτι της παραγωγής μαζί και με τους Amy Pascal, Palak Patel και Eric Fineman.

Το Venom θα διανεμηθεί στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 5 Οκτωβρίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό trailer: