Once Upon A Time in Hollywood: Αυτές είναι οι νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Οι Pitt, DiCaprio, και Al Pacino επί τω έργω
28 Ιουλίου 2018 16:28
Once Upon A Time in Hollywood: Αυτές είναι οι νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, βγήκαν και άλλα στιγμιότυπα από το πλατό του Once Upon a Time in Hollywood, του πολυαναμενόμενου δράματος του Quentin Tarantino, με τον Leonardo DiCaprio, τον Brad Pitt και τον Al Pacino να απεικονίζονται στις σχετικές λήψεις με ρούχα των ‘60s.

Στο εν λόγω project της Sony Pictures η πλοκή του οποίου τοποθετείται χρονικά το 1969 στην νότια Καλιφόρνια, όταν η μόδα των hippies ήταν κυρίαρχη και στο Hollywood, δηλαδή την περίοδο που καταγράφηκε μία σειρά ανατριχιαστικών φόνων από τον κατά συρροή δολοφόνο Charles Manson, με την τότε έγκυο σύζυγο του Polanski, Sharon Tate να είναι και εκείνη μέσα στον τελικό απολογισμό των θυμάτων.

Ο Brad Pitt θα αναπαραστήσει έναν κασκαντέρ, τον ‘Cliff Booth’, ο οποίος κάνει τις πιο extreme σκηνές αντί για τον συνάδελφο του, τον ‘Rick Dalton’ (DiCaprio), τον πρώην σταρ ενός σίριαλ western που κατά τύχη ήταν και γείτονας της άτυχης Sharon Tate την οποία εδώ ενσαρκώνει η Margot Robbie(I, Tonya).

Το επιτελείο των ηθοποιών συμπληρώνουν και άλλοι δημοφιλείς αστέρες της υποκριτικής όπως οι: Burt Reynolds (Smokey and the Bandit), Dakota Fanning (The Alienist), Damian Lewis (Billions), Emile Hirsch (Speed Racer), Tim Roth (Selma), Timothy Olyphant (Santa Clarita Diet), Michael Madsen (Sin City), Luke Perry (The Fifth Element),  Clifton Collins (Pacific Rim), Keith Jefferson (The Hateful Eight), Nicholas Hammond (The Sound of Music), James Marsden (Westworld), Julia Butters (Transparent), και ο Scoot McNairy (Halt and Catch Fire).

Το τρέχον διάστημα, οι διαδικασίες παραγωγής της ταινίας είναι εν εξελίξει στο Los Angeles. Το Once Upon a Time in Hollywood θα κάνει το ντεμπούτο του λίγο νωρίτερα από το αναμενόμενο, δηλαδή στις 26 Ιουλίου του 2019 αντί για τις 9 Αυγούστου του 2019 που θα είναι και η 50η μελανή επέτειος των εγκλημάτων που διέπραξε ο Manson.