Star Wars Episode 9: Θα εμφανιστεί τελικά η Carrie Fisher αλλά και ο Mark Hamill!

Αποκαλύφθηκε επίσημα ολόκληρο το cast της ταινίας
27 Ιουλίου 2018 21:26
Star Wars Episode 9: Θα εμφανιστεί τελικά η Carrie Fisher αλλά και ο Mark Hamill!

H Lucasfilm  ανακοίνωσε επίσημα το πλήρες cast του άκρως αναμενόμενου Star Wars: Episode IX και ότι τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν τη 1η Αυγούστου του 2018 στα Pinewood Studios. Όσον αφορά το cast εκεί έχουμε και τις μεγαλύτερες εκπλήξεις. Επίσημα, η Carrie Fisher θα εμφανιστεί τελικά ως Leia Organa παρά τον απρόσμενο θάνατο της, με την ερμηνεία της στο The Last Jedi να είναι και επίσημα η τελευταία της. Για την επανεμφάνιση της στο Episode IX η Lucasfilm πήρε άδεια και τις ευλογίες της κόρης της, Billie Lourd και θα γίνει από πλάνα που δεν κυκλοφόρησαν ή δε χρησιμοποιήθηκαν από το Star Wars: The Force Awakens

Ο σκηνοθέτης της ταινίας J.J. Abrams που επιστρέφει για να κλείσει την τριλογία που ο ίδιος ξεκίνησε, έκανε την εξής δήλωση εξηγώντας την απόφαση αυτή: 

Το να βρίσκαμε ένα πραγματικά ικανοποιητικό κλείσιμο στο Skywalker saga χωρίς την ίδια, μας φαινόταν αδιανόητο. Δεν θα κάναμε ποτέ εκ νέου cast ή να χρησιμοποιούσαμε CG χαρακτήρα. Με την υποστήριξη και τις ευλογίες από την κόρη της, Billie, βρήκαμε έναν τρόπο για να τιμήσουμε την κληρονομιά της Carrie και τον ρόλο της ως Leia στο Episode IX, χρησιμοποιώντας πλάνα που δεν χρησιμοποιήθηκαν και γυρίσαμε μαζί στο Episode VII. 

Και δεν είναι μόνο αυτό, καθώς και ο Mark Hamill θα επιστρέψει ως Luke Skywalker και μετά τον θάνατο του στο The Last Jedi μένει να δούμε σε ποια μορφή και πώς θα επανεμφανιστεί. Ακόμη ένας θρυλικός χαρακτήρας της original τριλογίας θα δώσει το παρόν, με τον Billy Dee Williams να επιστρέφει ως Lando Calrissian, όπως το ήθελαν οι φήμες. Σαφέστατα οι Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo, Billie Lourd και Anthony Daniels είναι και αυτοί στο σταθερό cast που θα γυρίσει στους αντίστοιχους ρόλους. 

Οι φρέσκες προσθήκες στο cast είναι οι: Keri Russell (The Americans) που φημολογούνταν εδώ και καιρό, Naomi Ackie και ο Richard E. Grant

Και τέλος, το κλείσιμο του Skywalker saga δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς το πεντάγραμμο του θρυλικού John Williams, ο οποίος θα υπογράψει για ακόμη μια φορά το soundtrack της ταινίας. 

Δείτε την ειδική εκπομπή του Star Wars Show για την ανακοίνωση του cast παρακάτω

Το Star Wars: Episode IX θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2019.