Hunter Killer: Στο πρώτο trailer ο Gerard Butler κουμαντάρει ένα υποβρύχιο

Και θα προσπαθήσει να αποτρέψει ένα ενδεχόμενο πραξικόπημα
31 Ιουλίου 2018 13:17
Hunter Killer: Στο πρώτο trailer ο Gerard Butler κουμαντάρει ένα υποβρύχιο

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, η Summit Premiere έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο trailer της νέας action περιπέτειας Hunter Killer, όπου πρωταγωνιστεί ο Gerard Butler (Den of Thieves, RocknRolla, 300) υποδυόμενος τον κυβερνήτη ενός πολεμικού υποβρυχίου.

Στο εν λόγω θρίλερ το οποίο βασίζεται στο βιβλίο Firing Point” των George Wallace και Don Keith, ο διάσημος ηθοποιός ενσαρκώνει τον καπετάνιο 'Joe Glass', έναν άνδρα που έχει τεθεί ως επικεφαλής μίας στρατιωτικής αποστολής η οποία ‘σκοντάφτει’ σε ένα μυστικό ρωσικό πραξικόπημα που απειλεί την παγκόσμια τάξη. Καθώς τα πράγματα δυσχεραίνουν ώρα με την ώρα, ο ‘Glass’ συνεργάζεται με μέλη μίας επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Υποβρύχιων Καταστροφών των Η.Π.Α. (NAVY Seals) για να διασώσει τον Ρώσο πρόεδρο και να προσπαθήσει να σταματήσει τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο Donovan Marsh (Avenged) υπογράφει την σκηνοθεσία του έργου, ενώ το cast συμπληρώνουν οι Gary Oldman, Linda Cardellini, και ο Toby Stephens.

 

Η πρεμιέρα του Hunter Killer αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 26 Οκτωβρίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό trailer: