Ο Justin Theroux δανείζει την φωνή του στο remake του "Η Λαίδη και ο Αλήτης"

Μπαίνει στον παραμυθένιο κόσμο της Disney υποδυόμενος τον ‘Αλήτη’
27 Ιουλίου 2018 18:14
Ο Justin Theroux δανείζει την φωνή του στο remake του

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα το THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Justin Theroux υπέγραψε για την συμμετοχή του στο remake της κλασικής ταινίας της Disney, Lady and the Tramp.

Στο εν λόγω φιλμ που αποτελεί ένα live-action/CG κινηματογραφικό υβρίδιο, ο διάσημος πρωταγωνιστής του The Leftovers, θα δώσει την φωνή του στον ‘Αλήτη’, τον αδέσποτο περιπετειώδη σκύλο που γοητεύεται από το ναζιάρικο θηλυκό cocker spaniel εν ονόματι ‘Λαίδη’ που το έχει σκάσει από το σπίτι της.

Η γνωστή animated ιστορία του 1955 αποτελεί μία από τις πιο χαρακτηριστικές μυθοπλασίες της μεγάλης οθόνης που αγαπήθηκε αμέσως από μικρούς και μεγάλους! Θα ξαναδούμε λοιπόν, σε μία πιο μοντέρνα αφήγηση την ρομαντική σκηνή με την μακαρονάδα spaghetti κάτω από το σεληνόφως υπό τους ήχους του “Bella Notte”.

Την σκηνοθεσία του project θα επιμεληθεί ο δημιουργός του Lego Ninjago, Charlie Bean, με το εν λόγω εγχείρημα πιθανότητα να προβάλλεται στην επερχόμενη digital streaming υπηρεσία της Disney, που θα λειτουργήσει το 2019. Ο Andrew Bujalski θα επεξεργαστεί το σενάριο.

Στο cast του Lady and the Tramp βρίσκεται ήδη και η Ashley Jensen (Extras ) που θα υποδυθεί το σκωτσέζικο terrier ‘Jackie’.